Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монтиране на едномасов маховик и усилен съединител на JTD

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Притискателя не става, той е "обратен"
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
      Притискателя не става, той е "обратен"
      Е сега вече ме изненада !!!Я разясни, моля те! Че направо щях да се "наиграя".Или ми пусни телефон на лс, че да се чуем.
      Fiat Punto '95 TD, Fiat Marea '00 JTD, Fiat Stilo '05 JTD, Fiat Brava '96 D, Fiat Doblo '08 MJTD, Fiat Doblo '08 metan, Fiat Multipla '05 metan

Коментар

Стило, Браво избутващ, Алфа - издърпващ.Това е.
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

А как визуално се разбира кой какъв е?
          Fiat Punto '95 TD, Fiat Marea '00 JTD, Fiat Stilo '05 JTD, Fiat Brava '96 D, Fiat Doblo '08 MJTD, Fiat Doblo '08 metan, Fiat Multipla '05 metan

Коментар

Ето малко снимки:Всеки може сам да си направи изводите по повод CG Motorsport.Сигурно има защо Валео да е марка за оригинално вграждане.
            Прикачени файлове

Коментар

Cg motorsport ползват валео за основа.Отзивите не са лоши,а и не се знае на колко пробег е този съед.По притискателя, какво те плаши? В много по окаяно състояние съм вадил, с изпочупени всички ламели без 2
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                Стило, Браво избутващ, Алфа - издърпващ.Това е.
                Разбрах каква е разликата между двата вида притискатели.Човека от моргата се кълне, че притискателя ми е от Алфа 156 - 2000сс 150ксПритискателя е избутващ.При справка в А+ се оказа, че притискателя на Марея ХГТ се ползва при Алфа 145 и 155. Т.е. те са избутващи !Казвам какво съм разбрал и не гарантирам, че е 100% истина.Ще пусна малко по-късно снимки на двата притискателя. Визуално няма разлика.

Коментар

emzo написа:
                  Cg motorsport ползват валео за основа.Отзивите не са лоши,а и не се знае на колко пробег е този съед.По притискателя, какво те плаши? В много по окаяно състояние съм вадил, с изпочупени всички ламели без 2
                  1. На CG Motorsport съм направил заявка 1:1 със заявката на VSD. На него му пратиха к-т с основа Валео. На моя на притискателя нищо не пише - нито номер, нито име ! Лагера ми е Бреда !!!! На феродовия диск има лепенка CG Motorsport.2. Ако погледнеш първите 2 снимки ще забележиш как е счупена мембраната. За мен това не е нормално! Лагера е изял палците на мемебраната.За мен това не е нормално за 30 000км нормално каране. Двигателя го чипосах това лято и не знам дали съм минал и 5 000км. По феродовия диск може да се види, че състемата е сравнително нова. Не участвам в гонки!Дори самия VSD беше написал някъде в началото на темата, че на братовчед му съединителя се е скапал пак за около 30 000км.Бих изпратил и коренспонденцията си със CG, но е на английски и ще наруша правилата на форума.

Коментар

това взех аз.притискател валео втора ръка от алфа 156 2.0 за 30лв.феродов диск пак валео от същата алфа за 75 кинта но нов.за разлика от феродовия диск на hgt този от алфата има пружинки там където съм оградил и точно те обират малките колебания и предотвратяват това гадно тракане от към скоростите.
                    Прикачени файлове
                    fiat bravo 1.6 16v gt
                    fiat marea 1.9 8v jtd
                    fiat punto 1.7 td
                    fiat marea 1.6 16v

Коментар

Измислете нещо за Стило JTD 115 ...

Коментар

Toя притискател е избутващ.Ванка, за стилото ...... свещена тайна е
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

superfiata написа:
                          това взех аз.притискател валео втора ръка от алфа 156 2.0 за 30лв.феродов диск пак валео от същата алфа за 75 кинта но нов.за разлика от феродовия диск на hgt този от алфата има пружинки там където съм оградил и точно те обират малките колебания и предотвратяват това гадно тракане от към скоростите.
                          Колега, или ти умело можеш да се пазариш или този, който е продавал не е знаел за какво става дума.Добри цени си докарал !Аз взех маховик и притискател от Алфа 156 за 70лв, но притискателя е работил малко повече.

Коментар

Днес ходих при едни приятели в София Експорт и направихме справка в каталозите за съединители.Оказа се, че Фиат Мареа 2000сс, Алфа 145, Алфа 155 са с абсолютно еднакви съединители (на 230мм).А Алфа 156 2000сс 150кс е със същия съединител като на 155, НО е с лагер помпа.@ Емзо - притискателите на гореизброените са на избутване

Коментар

BEKI написа:
                              Днес ходих при едни приятели в София Експорт и направихме справка в каталозите за съединители.Оказа се, че Фиат Мареа 2000сс, Алфа 145, Алфа 155 са с абсолютно еднакви съединители (на 230мм).А Алфа 156 2000сс 150кс е със същия съединител като на 155, НО е с лагер помпа.@ Емзо - притискателите на гореизброените са на избутване
                              затова се слага лагер от мареа 2.0 и всичко става така както трябва :D
                              fiat bravo 1.6 16v gt
                              fiat marea 1.9 8v jtd
                              fiat punto 1.7 td
                              fiat marea 1.6 16v

Коментар

малко снимки на комплект стандартен Валео съединител /зелена кутия/ ! С пробег от 30 000+ км! и доволно натискане
                                Прикачени файлове
                                Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                                Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                                http://www.keepfighting.ms

Коментар

Working...
                                X