nikolay zhelev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монтиране на едномасов маховик и усилен съединител на JTD
Collapse
X
-
FIAT BRAVO JTD105 - Турбо IHI RHF5 VL18, JTD115 инжектори, генерация на 60мм, къстъм ремап, ХГТ маховик и съединител, маслен радиатор.
-
колеги решил съм да правя описаната интервенция на Fiat Marea 1.9jtd 110кс. маховик съм намерил притискател феродов лагер също не са проблем проблем са ми болтовете тях не мога да открия моля дайте някаква идея с какви да ги заместя дали старите болтове от демпферния маховик могат да се скасят и да станат или могат да се направят нови болтове някои ако има размерите на болтовете да сподели.
Коментар
-
p.b.stoyanov написа:Ако си взел маховик от 2,0 20в. мога да измеря болтовете които съм взел с моя маховик и да ги споделя за да търсиш такива. Болтовете от демферния са по дълги и не стават.
Коментар
-
u_bo
p.b.stoyanov написа:Ако си взел маховик от 2,0 20в. мога да измеря болтовете които съм взел с моя маховик и да ги споделя за да търсиш такива. Болтовете от демферния са по дълги и не стават.
Коментар
-
u_bo написа:p.b.stoyanov написа:Ако си взел маховик от 2,0 20в. мога да измеря болтовете които съм взел с моя маховик и да ги споделя за да търсиш такива. Болтовете от демферния са по дълги и не стават.
Коментар
-
u_bo
panasonic1 написа:u_bo написа:p.b.stoyanov написа:Ако си взел маховик от 2,0 20в. мога да измеря болтовете които съм взел с моя маховик и да ги споделя за да търсиш такива. Болтовете от демферния са по дълги и не стават.
Коментар
-
Благодария за информацията колеги смених днес маховика сложих нов феродов диск от алфа156 меркам притискател от марея 2.0 и нов лагер резултат за момента е изчезнаха всякави вибрации дори при пален имах а сега пали без притрисане, но при натискане на газта до ламарината съединителя боксува колата е чипната и можеби повечко от необходимото но си мислех че този трябва да държи повече от предишния но явно съм збъркал .При вас колеги как е има ли боксуване.Къде да търся проблема и какво бихте ме посъветвали.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар