Stefan Hadjov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монтиране на едномасов маховик и усилен съединител на JTD
Collapse
X
-
Говори му с цифри и формули на Хаджов,че иначе не вярва.Много е мнителен. Хаджов,с най-топли чувства го казвам това,да не вземеш да се обидиш. Нещо напоследък колегите във форума са станали много обидчиви Сори за спамчето,Влади,ама не ме сдържа ПС:Харесва ми как се е изразил колегата accxo по въпроса със съединителя и въртящия момент Трябва му на човека такъв съединител та да държи на холд бууст 1.8-1.9 бара на GTB2260 Та който иска да смята
Коментар
-
Засега е на 90mg,Ако се намери съединител веднага отива на 110 ,макарче според мене тези дюзи няма да могат да я изхранят тази турбина,но когато намеря съединител който да държи ще си покаже .Много ми хареса идеята за едномасов маховик,но за жалост при мене няма как да стане понеже кутията си е доста слабичка
Коментар
-
janyboy написа:Предполагам имаш в предвид 90 мм3/и Щото 90 мг/и са си около 105-107 мм3/и Ама 90 си е бая цифра ,все пак двигателят е петак да не забравяме (сток макс е 55) Я дай някой друг лог да видим за какво иде реч че ме заинтригува'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM
Powered by VRPerformance
Коментар
-
Защо така мислиш? Стига на диагностика да ги виждаш тези мм3, които си заложил, значи че еку-то подава сигнал към дюзите. Ако вече има проблем с горивната система и дюзата пръска по-малко или повече от колкото трябва, тогава няма как да знаеш.Принципно каквото и да правиш е хубаво да се гледа със сонда, защото не винаги повече гориво автоматично значи че колата ще върви повече.
Коментар
-
janyboy написа:ПС:Харесва ми как се е изразил колегата accxo по въпроса със съединителя и въртящия момент Трябва му на човека такъв съединител та да държи на холд бууст 1.8-1.9 бара на GTB2260 Та който иска да смята
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Както и да се изразява колегата,дълбоко се съмнявам че от този 8-клапанов двигател може да искара по голям въртящ момент на коляновия вал от 350 Nm ,независимо какво е видял на дино и какъв съединител според него му трябвал.'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM