Te са с еднакви махо и съед. и са 230мм.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монтиране на едномасов маховик и усилен съединител на JTD
Collapse
X
-
здрасти колеги,много полезна тема сте направили имах някои въпроси които исках да задам и с прочетеното до тук пак неможах да си отговоря по простата причина че не съм запознат със стойностите посочени в постовете по-горе,и мисля да си задам въпросите и ако може някой да ми отговори да уточна става въпрос за стило 1.9жтд с някъкви чипове сделани в италия и аз нз какви 1.снощи като подадох на колата на 4 предавка газ рязко от 1700рпм и на 2000рпм почна да тресе до 2050рпм и заглади и на 5-та пак същото ВЪПРОС? 1 значе ли че съм за смяна на съединител маховик и т.н. и ако е така горе написаното в предните постове важи ли и за мен тоест този суап става ли за моето стило 2 ако не съм за смяна защо прави така колата от какво е??П.П. Благодаря предварително!!!STILO 1.9 JTD REMAP POWER---->Кen Block inside
Коментар
-
dqvola6669 написа:здрасти колеги,много полезна тема сте направили имах някои въпроси които исках да задам и с прочетеното до тук пак неможах да си отговоря по простата причина че не съм запознат със стойностите посочени в постовете по-горе,и мисля да си задам въпросите и ако може някой да ми отговори да уточна става въпрос за стило 1.9жтд с някъкви чипове сделани в италия и аз нз какви 1.снощи като подадох на колата на 4 предавка газ рязко от 1700рпм и на 2000рпм почна да тресе до 2050рпм и заглади и на 5-та пак същото ВЪПРОС? 1 значе ли че съм за смяна на съединител маховик и т.н. и ако е така горе написаното в предните постове важи ли и за мен тоест този суап става ли за моето стило 2 ако не съм за смяна защо прави така колата от какво е??П.П. Благодаря предварително!!!FIAT Bravo 1.9 JTD GT 105ps
Коментар
-
emzo написа:Това е толкоз относително, че .....Маховик НЕ може да се разбере БЕЗ да се демонтира !Ако е пълна тоталка ще чатка на празен ход.STILO 1.9 JTD REMAP POWER---->Кen Block inside
Коментар
-
dqvola6669 написа:не при тръгване няма абсолютно никакво тресене нито пък има преплъзване при ускорениеFiat Punto '95 TD, Fiat Marea '00 JTD, Fiat Stilo '05 JTD, Fiat Brava '96 D, Fiat Doblo '08 MJTD, Fiat Doblo '08 metan, Fiat Multipla '05 metan
Коментар
-
dqvola6669 написа:а имаш ли си на идея какво може да е колега?на празен ход работи доста стегнато моторчето без излишни шумовеа може ли да е вътрешно каре?F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
dqvola6669 написа:emzo написа:Това е толкоз относително, че .....Маховик НЕ може да се разбере БЕЗ да се демонтира !Ако е пълна тоталка ще чатка на празен ход.Fiat Punto '95 TD, Fiat Marea '00 JTD, Fiat Stilo '05 JTD, Fiat Brava '96 D, Fiat Doblo '08 MJTD, Fiat Doblo '08 metan, Fiat Multipla '05 metan
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар