защо колега да е кофти идеята ти е хубава дай повече инфо . Аз като търсих не намерих такава лента дай инфо каква е къде е и колко парици струва
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
най сетне и аз да се похваля какво направих на мойта колица
Collapse
X
-
Много маниашко е станало КолегаAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
много добре колега. Довечера жената я няма и ще мога на спокойствие да си поровичкам по колата без да ме притесняват излишно ще преправям фаровете и ако стане както сам го замислил ще снимам за да кача някоя друга снимкаAUDI 1.8 20V TURBO
ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD
Коментар
-
ivan_dice написа:много добре колега. Довечера жената я няма и ще мога на спокойствие да си поровичкам по колата без да ме притесняват излишно ще преправям фаровете и ако стане както сам го замислил ще снимам за да кача някоя друга снимка
Коментар
-
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...0&highlight=а сега вижте за какво се опасявам да си ги навра във фаровете
Коментар
-
колега ако останат тези габарити там на бронята както е на снимката ще си помисля че си от Перник..тези колеги които са ти написали от началото на темата че е добре така,са го казали просто да не ти развалят кефа си мисля аз.ти написа преди няколко поста "тез дет харесват това не казват нищо" еми как да ти кажат че не им харесва наистина след като веднъж са казали че е добре.щом толкова момчета ти казват че не им е там мястото значи прави си заключенията поздрави и ги махни от там за да не ти се смеят1.6 16v Abarth
Коментар
-
Re: )))
strelec написа:колега здравей,първо да те поздравя за творението ти,много яко,браво.А сега искам да те попитам как и към кое си вързал светлинките,моля те опиши ако може малко по подробно,ако има и схемичка ,перфектно ще е.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар