Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

най сетне и аз да се похваля какво направих на мойта колица

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

защо колега да е кофти идеята ти е хубава дай повече инфо . Аз като търсих не намерих такава лента дай инфо каква е къде е и колко парици струва

Коментар

http://cgi.ebay.co.uk/AUDI-R8-DLR-XENON-LED-LIGHTS-VAUXHALL-ASTRA-MK3-MK4-GSI_W0QQitemZ350177704676QQcmdZViewItemQQptZUK_Car sParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item518837bae4&_t rksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A2109|66%3A2|65%3 A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A1|293%3A1|294%3A50
      Прикачени файлове
      Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

Много маниашко е станало Колега
        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

много добре колега. Довечера жената я няма и ще мога на спокойствие да си поровичкам по колата без да ме притесняват излишно ще преправям фаровете и ако стане както сам го замислил ще снимам за да кача някоя друга снимка
          AUDI 1.8 20V TURBO
          ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

Коментар

ivan_dice написа:
            много добре колега. Довечера жената я няма и ще мога на спокойствие да си поровичкам по колата без да ме притесняват излишно ще преправям фаровете и ако стане както сам го замислил ще снимам за да кача някоя друга снимка
            Ще чакам с нетърпение да видя какво ще стане ,ама аз не се наемам да си отварям фаровете(страх ме е да не ги счупя ).

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...0&highlight=а сега вижте за какво се опасявам да си ги навра във фаровете

Коментар

а сега ако ми помогнете и да си направя габарита да свети в такъв цвят цена няма да имате(със идеи )

Коментар

колега ако останат тези габарити там на бронята както е на снимката ще си помисля че си от Перник..тези колеги които са ти написали от началото на темата че е добре така,са го казали просто да не ти развалят кефа си мисля аз.ти написа преди няколко поста "тез дет харесват това не казват нищо" еми как да ти кажат че не им харесва наистина след като веднъж са казали че е добре.щом толкова момчета ти казват че не им е там мястото значи прави си заключенията поздрави и ги махни от там за да не ти се смеят
                  1.6 16v Abarth

Коментар

Аз вече веднъж казах за махане и дума да не става а за идеи как да си направя габарита в такъв цвят ще се вслушам във вашите съвети

Коментар

никой ли няма идея ка да си направя габарита синкав ,а аз не съм го и отварял и не знам как е и как да го направя ,айде давайте идеи моля

Коментар

едва ли някой ще ти даде вече идеи,като гледам не се вслушваш в мненията на колегите
                        1.6 16v Abarth

Коментар

Купи си диодни крушки.
                          Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Ето ви снимки на бившото ми Браво как го бях направил аз. На новото, което мисля да си купя, ще направя същото. Но може би във фара ще бъдат лентите.
                            Прикачени файлове
                            NOW: ???
                            Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                            Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

)))

колега здравей,първо да те поздравя за творението ти,много яко,браво.А сега искам да те попитам как и към кое си вързал светлинките,моля те опиши ако може малко по подробно,ако има и схемичка ,перфектно ще е.

Коментар

Re: )))

strelec написа:
                                колега здравей,първо да те поздравя за творението ти,много яко,браво.А сега искам да те попитам как и към кое си вързал светлинките,моля те опиши ако може малко по подробно,ако има и схемичка ,перфектно ще е.
                                Много е просто. На мен първото, което ми дойде, беше да ги закача за габаритите. Забелих кабелчетата, закачих тези на диодната лента, изолирах ги и всичко беше наред (е, изгорих два пъти бушончета, ама човек се учи). За колегата, който се похвали, нямам си на идея как ги е свързал. Аз мислех за най-простия вариант.
                                NOW: ???
                                Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                                Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Working...
                                X