Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

най сетне и аз да се похваля какво направих на мойта колица

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Punto 1.4T написа:
    nickname написа:
    На мен лично не ми допада това колега. Не се обиждай, изказвам моето мнение а и искаше малко минуси Падам си по по-изчистените неща а това е доста .. кичозно..
    +1Мислех да се въздържа ама щом искаш и отрицателни мнения...... пълна цигания си е за мен това!
    +1 и от мен. Препоръка е да ги махнеш от там и да ги сложиш вътре във фара например, макар да съм фен на изчистеното е ясно, че щом си си поиграл доста (браво за което) няма да ги махнеш; поне ги премести на по-естествено място Евала за труда

Коментар

или точно под фара - между него и бронята

Коментар

пробваи да сложиш такива ленти на самата емблема , на наклонените чертички ,... според мен ще стане хубаво

Коментар

само това ли успяхте да сътворите да ги махна не са хубави шикозни са ами дайте по сериозно и за махане и дума да не става :D :D :D

Коментар

Аз мисля че lider-a е прав.Трябва да ги сложиш във самите фарове или да в долната част на стъклото да хване целия ъгъл от могача до рефлектора на дългите или да ги оформиш като ангелски комбали :D (шегичка) около рефлекторите , така според мен ще е най-добре защото доло на пронята няма с какво да се върже и седи като изрязано, или ака искаш дам да ги оставиш ги направи да светят заедно с габаритите.Иначе браво за дето си се постарал.
            Fiat Punto`04 1.2 60hp.
            Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
            ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

lubomm написа:
              само това ли успяхте да сътворите да ги махна не са хубави шикозни са ами дайте по сериозно и за махане и дума да не става :D :D :D
              Не мога да те разбера искаш направо да те обиждаме ли??? Изказахме минуси нали такова желание имаш, а сега се правиш на обиден. Хем боли, хем сърби... И..добре ще е ако в коментарите ти присъстват някъкви препинателни знаци..

Коментар

Punto 1.4T написа:
                nickname написа:
                На мен лично не ми допада това колега. Не се обиждай, изказвам моето мнение а и искаше малко минуси Падам си по по-изчистените неща а това е доста .. кичозно..
                +1Мислех да се въздържа ама щом искаш и отрицателни мнения...... пълна цигания си е за мен това!
                FIAT Punto 1.6 GOLF`S KILLER
                FIAT Bravo 1.6 16v моят домашен любимец
                LANCIA Ypsilon Elefantino blu
                http://fiat-bravo.oneinform.com/teh.html
                http://automedia.investor.bg/catalog.../cartech_4479/

Коментар

lubomm написа:
                  ами колега ако трябва директно да ти кажа, на мен ми приличат на "пръскалка тунинг" демек светещи пръскалки за чистачките или нещо от сорта, както и на онези коли къде да стрелям за дъвка?вижда се че си вложил труд, за да го направиш, но ако разгледаш снимки в интернет за сякакви изложения или дори любителски тунинговани автомобили (оптичен тунинг) няма да намериш такова изпълнение.

Коментар

Tuning Mode написа:
                    lubomm написа:
                    ами колега ако трябва директно да ти кажа, на мен ми приличат на "пръскалка тунинг" демек светещи пръскалки за чистачките или нещо от сорта, както и на онези коли къде да стрелям за дъвка?вижда се че си вложил труд, за да го направиш, но ако разгледаш снимки в интернет за сякакви изложения или дори любителски тунинговани автомобили (оптичен тунинг) няма да намериш такова изпълнение.
                    E идеята беше такава да се отличавам и смятам че го постигнах засега и мисля че там дет съм ги сложил са много добре.А за това дали се сърдя ще ви кажа че не се сърдя на вашите коментари само се кефя защото българина е такъв ако не може да си направи нещо хубаво то му е кеф да плюе. Нищо лично колеги мен си ме кефят и то много там дет съм ги сложил.и може пак да се изказвате ама както си го мислите а не от злоба :D :D :D

Коментар

lubomm написа:
                      Tuning Mode написа:
                      lubomm написа:
                      E идеята беше такава да се отличавам и смятам че го постигнах засега и мисля че там дет съм ги сложил са много добре.А за това дали се сърдя ще ви кажа че не се сърдя на вашите коментари само се кефя защото българина е такъв ако не може да си направи нещо хубаво то му е кеф да плюе. Нищо лично колеги мен си ме кефят и то много там дет съм ги сложил.и може пак да се изказвате ама както си го мислите а не от злоба :D :D :D
                      Не е злоба колега...далеч съм поне аз от това просто си изказах мнението ама ти вече съвсем сериозно започваш да дразниш! Нито сме некъдърни че да не може да си лепнем нещо светещо някъде нито сме бавноразвиващи се тука, че да ти завиждаме на циганията която си сътворил. Не трябва да се правиш на интересен с простите си коментари ами да уважаваш мнението и на хората които не им харесва... Сорка за спама! Ако трябва да получа наказание ще го приема. Успех за напред

Коментар

nickname написа:
                        lubomm написа:
                        Tuning Mode написа:
                        lubomm написа:
                        Не е злоба колега...далеч съм поне аз от това просто си изказах мнението ама ти вече съвсем сериозно започваш да дразниш! Нито сме некъдърни че да не може да си лепнем нещо светещо някъде нито сме бавноразвиващи се тука, че да ти завиждаме на циганията която си сътворил. Не трябва да се правиш на интересен с простите си коментари ами да уважаваш мнението и на хората които не им харесва... Сорка за спама! Ако трябва да получа наказание ще го приема. Успех за напред
                        Е айде не се засягам нито се дразня просто гледам коментарите ви всяка вечер и май тез дет харесват това не казват нищо,просто правите на пук разбрах.

Коментар

Колега виж сега щом си пуснал тема трябва поне малко да уважиш коментарите на другите хора независимо дали са отрицателни или положителни,все пак всеки си има собствено мнение.Ако пускаш тема само да ти кажат "да хубаво е" повече не пускаи теми казах защо вече ,а пък от отрицателните теми можеш да разбереш ак да го направиш по-добре.
                          Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                          Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                          ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

kal0yanch40 написа:
                            Аз мисля че lider-a е прав.Трябва да ги сложиш във самите фарове или да в долната част на стъклото да хване целия ъгъл от могача до рефлектора на дългите или да ги оформиш като ангелски комбали :D (шегичка) около рефлекторите , така според мен ще е най-добре защото доло на пронята няма с какво да се върже и седи като изрязано, или ака искаш дам да ги оставиш ги направи да светят заедно с габаритите.Иначе браво за дето си се постарал.
                            И после следват коментарите -> " Гледай го па тоя, напраЙл фиата, като Ауди"
                            Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

е такива коментари най ми харесват ще си взема поука. Искам да ми кажете как да си направя габарита да свети като дяволските ми очи ако имате на идеяще съм ви много благодарен

Коментар

Ето решение малко е кофти да се направи ама е най - добрия вариант
                                Прикачени файлове
                                Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Working...
                                X