Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

най сетне и аз да се похваля какво направих на мойта колица

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

най сетне и аз да се похваля какво направих на мойта колица

вижте моля и оценете харесва ли ви

http://picbg.net/img.php?file=4250e3...6a0975a8d.jpg;)
    Тря'а напиша нещо тука, нали

Коментар

мерси колега но не мога да ги направя да се виждат тук

Коментар

Re: най сетне и аз да се похваля какво направих на мойта кол

[quote="lubomm"]вижте моля и оценете харесва ли виМного ми допада колега,сподели какви са тези диодни ленти,от къде си ги купил,колко струват,как си ги захранил.Дай по подробна информация.Много добре е станало.
        Fiat Tipo
        Corsa b комби !

Коментар

ами това всъщност неса светодиодни ленти а са маркучи за пневматика надупчени отзаде и сложено 16 диода в пръчка ако искаш ще ти покажа и как става със снимки сега смятам да се насоча към габарита както казва колегата по долу ако може идеи как да го направя такъв цвят и да свети силно

Коментар

lubomm написа:
            ами това всъщност неса светодиодни ленти а са маркучи за пневматика надупчени отзаде и сложено 16 диода в пръчка ако искаш ще ти покажа и как става със снимки
            Супер е колега,взел си ми идеята направо ....и аз мислех да направя същото само че да е по цялата извивка на бронята,дефакто да свети и отгоре. А няма ли такива гъвкави ленти и няма ли да е по- лесно с тях А иначе фиатката е супер, само според мен сега трябва да смениш и габаритите да не жълтеят така
            Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
            Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002

Коментар

Ами да Ти е честита Колега.Със здраве да си Я караш и много безаварийни километри.
              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Добре е станало.
                преди FIAT-BRAVO1.9JTD сега FIAT-MAREA1.8-16v

Коментар

Re: най сетне и аз да се похваля какво направих на мойта кол

Екстра и на мен ми хареса аз много си падам по такива работи сега искам да сменя светлините на таблото ама незнам дали ще намеря подходящи диоди да ги заменя оргиналните
                  Toyota Celica 98-7AFE
                  Ex:Fiat Bravo JTD

Коментар

За таблото не са ли с цокъл Т 5
                    Прикачени файлове
                    Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

още снимки а сега изкажете и малко минуси искам да го дооправя стига само вие харесвало кажете и още какво да направя
                      Прикачени файлове

Коментар

На мен лично не ми допада това колега. Не се обиждай, изказвам моето мнение а и искаше малко минуси Падам си по по-изчистените неща а това е доста .. кичозно..

Коментар

nickname написа:
                          На мен лично не ми допада това колега. Не се обиждай, изказвам моето мнение а и искаше малко минуси Падам си по по-изчистените неща а това е доста .. кичозно..

Коментар

niko09 написа:
                            За таблото не са ли с цокъл Т 5
                            Ама къде се продават тия и дали има различни цветове.?
                            Toyota Celica 98-7AFE
                            Ex:Fiat Bravo JTD

Коментар

nickname написа:
                              +1Мислех да се въздържа ама щом искаш и отрицателни мнения...... пълна цигания си е за мен това!

Коментар

Working...
                              X