а за моето уно какъв съвет ще ми дадете като по стари в бранша ))))
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кристални стопове?
Collapse
X
-
drago_1 написа:а някаква идея колко парички са?
Коментар
-
Имам приятел който се занимава с тунинговане, когато се върне от швеция ще го попитам, попринцип ми е обяснявал как става, на някой марки просто се отлепя досегашното фолио от всяко квадратче чрез нагряване... и да се поръчат не излиза скъпо, 80-100 лева за 2 уникални стопа + подарък :DЖивея за да карам ТИПО!!!
Ей това ми е мечтата - 1.8i.e. (1756куб.см 103к.с)
ЛУД СЪМ МАМО, ЯМ ПАРКЕТ!!! ИСКАМ ТИПО!!!
fiat tipo
Коментар
-
Специално за Браво съм се замислял за реализация със светодиоди с рефлекторче, нещо като тия които ги слагат по запалките, като се разпробие вътрешната част на стопа през определено разстояние и светодиодите се наредят в два реда по кръга. Захранването ще стане през резистор и запояване кабелите за основа от стара крушка, на която ще се счупи балона.За мигачите биха могли да се комбинират жълти и зелени светодиоди, ще стане доста ефектно, а за задните светлини - да се запази крушката, като се сложат няколко сини диода. За стоповете и фара за мъгла светодиодите ще се "наситнят" прес по-малко разстояние.Идеята не е сложна за реализация, защото стопа на Бравото е с външек кожух, който ще пази светодиодите от атмосферните явления. Имам един леко пукнат стоп, който може да послужи за "Опитна постановка". Такива осветителни тела от светодиоди съм виждал в една фирма, която се намира в бившия студенски стол на "МЕИ", светеха доста ефектно!Ефекта който очаквам е Бравото да заприлича на новия "Авенсис" отзад по тъмно!Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Е и аз затова написах че ще пробвам първо на един със спукано стъкло, който имам допълнително.Иначе ако човек намери бормашина със стойка и си направи един шаблон от някаква мека пластмаса считай че ще стане перфектно и цената няма да е повече от 10 лв...Да не говорим че така вече може отвътре да се облепи с лъскаво огледално фолио с кристални ефекти и да замяза на мечтаните стопове...Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Коментар
-
Лошото е че тоя стоп дето го имам не е в момента при мене, та не мога да ти отговоря веднада, но според мене трябва дая може някак да се сваля вътрешната част.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Коментар
-
Момчета,аз не вигдам какаъв е проблема да си направите сами такива стопове,самото стъкло на бравото е прозразно,просто изкурубвате стандартната вътешност и отивате с ваши стопчета да ви направат нова вътрешност със дизайн къто искате у некоя фирма за спойлери и после хоп пак стандартните стъкла...Скоро ше пусна тема за Black look фарове на пунто,ма не със фолио,а със черна вътрешност_______________________________________
0885261834
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар