Вече съм минал 5000км и нищо му няма като 3000 са разроянието добрич пловдив 400км 4.30мин 5 часа само със спиране за зареждане.За сега издържа а пък ако се обели ще го боядисам пак
За да не отворям нова идентична тема,ще използвам на колегата,за да се похваля и аз с подобно освежаване под капака.Слагам снимка и преди манипулацията,за да се види разликата,доста време ми отне и мъки да почистя всичко под капака от натрупана кал и мръсотия.
зададох въпроса към колегата на които е темата .... и точно за въздушен филтър си питам .... недеи да ме поправяш като не си разбрал за какво питампс става дума като е на газ колата ... зададох въпроса щото видях изпарителя е като моя
зададох въпроса към колегата на които е темата .... и точно за въздушен филтър си питам .... недеи да ме поправяш като не си разбрал за какво питампс става дума като е на газ колата ... зададох въпроса щото видях изпарителя е като моя
еми харата използват цитати за да не стават обърквания като в случая.успех с филтрите колега
Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар