Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Short shifter за Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тази работа, като навремето бретчето на Краси Балъков.В AMG мисля се посмяли хората.Ма то не било вентилирани дискове, то не било 4 ауспуха, решетки, спортни пружини, смъкване на цялата кола и т.н.Та на тези желания му казали, че всичко може да се направи, но се прави на коли от по висок клас, а не на 3 000 куб. см. дизел.Че и тука ... на някакво смешно Bravo търсим къс път за смяна на скоростите. Гоним вероятно милисекунди в някое състезание ...Аз карам Brava, нямам нищо против колата, но ми са смешни гоУфърските изпълнения.Голфа души асфалта и търси къде да умре, но пък с две антикрила отзад, отпред 2 вентилационни отвора [вероятно за карбуратора] и гуми с 3 сантиметра излизащи от очертанията на автомобила.
    .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
    www.cyxap.com

Коментар

Безсмислена операция ми се вижда цялата тази работа с рязането и скъсяването на лоста, но не ти пречи да опиташ де.
      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Malone написа:
        Тази работа, като навремето
        Колега, тая тема какво цели ?Да си излеете душата за това, кое колко голфаджийскко ли е ?Или питам откъде да си купя ?Като нямаш какво да кажеш, просто не ми СПАМИШ в темата
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Аз споделям от чисто визуална гледна точка,просто бих го резнал,щото е по-хубаво не да ми стърчи като к*рик.Ръцете са ми дълги и стигам до пепелника без да се протягам :D Така че мога да си позволя скъсяване. А който иска такова нещо за да е по-бърз в превключването да слага шорт шифтър. За*бете ги тия голфове!!!! Що на всичко което го има на един Голф трябва да му се вика смотано и ненужно да се прави Успех "Италианци"
          Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
          Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
          Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

Здравей колега. Намерих нещо мисля че е по темата дано сам бил полезен. Разгледай тук http://tuning-parts.bg/browse/category/id/7/
            www.puntopower.com
            FIAT Punto 1.2 16V Sporting

Коментар

Working...
            X