Vladim написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Инсталиране на boost meter на JTD105?
Collapse
X
-
-
Vladim написа:С риск да ми теглите една майна искам да споделя мнението си, че и двете изпълнения, които видях не ми харесаха. В първото тази конзола въобще не пасва на интериора, а и монтирането и с рапидки е малко дърводелско... При вторият случай пък седи все едно някой си е оставил нещо на таблото и всеки момент ще си го вземе от там. А за жиците, които стърчат отзад не ми се коментира. Иначе откъм мотора изпълнението ми харесва!ALFA ROMEO 145 1.9JTD '99 DIESEL IS COOL
vs Stilo jtd
vs 145 1.8 ts
Alfa Romeo 156 2.4jtd '99 (бившата)
(скапани критерий за подпис ) ооффф.....
Коментар
-
Vladim написа:Не мога да кажа, че не ме кефи ли, какъв е проблема не разбирам?ALFA ROMEO 145 1.9JTD '99 DIESEL IS COOL
vs Stilo jtd
vs 145 1.8 ts
Коментар
-
DiabL0 написа:Проблема е, че аз не искам мнение...........Не съм бавно развиващ или изкоренен от чивство за изящество, стип и красота....Мноо ясно че е грозно, ама като няма стойка, по добре така, отколкото да го подпирам с раката......Ти ако ще си ги редиш тея уреди за гЪзаарщина, или защото е на мода, мен това не ме вълнува....Хич не ми пука нито как изглежда, нито на Драган дали му харесвало... въпроса е да измерва точно, да върши работа и когато ми потрябва да работи и да е от полза...... Разбра ли ся къде е проблема ?!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Както и да е... съжалявам, че се намесих като цяло. Няма да се повтори.п.п. Все пак идеята беше, ако някой го интересува друго решение за инсталация, и нагледно снимано под предния капак (НАЙ ВЕЧЕ) ...Не съм ви искал коментарите и ясно написах "Още едно решение" Просто се опитвам да помогна, а не да търся чуждо мнение...п.п.п.И все пак ... Как да не съм ти уважил мнението... гледай къв дълЪг пост съм писал в твоя чест... от това по-голямо уважение... здраве му кажи...ALFA ROMEO 145 1.9JTD '99 DIESEL IS COOL
vs Stilo jtd
vs 145 1.8 ts
Коментар
-
Да не остана и аз по назад Вързах го там дето колегата janyboy е показал на снимката на ТД100. Ето и видео: http://vbox7.com/play:e82094ac . Малко грозно съм го монтирал но чакам да ми пратят конзолка .S buRzo BravO DiGaM 120 i DurPam Ru4nA )
Коментар
-
D_o_C_t_o_R_a написа:Да не остана и аз по назад Вързах го там дето колегата janyboy е показал на снимката на ТД100. Ето и видео: http://vbox7.com/play:e82094ac . Малко грозно съм го монтирал но чакам да ми пратят конзолка .
Коментар
-
D_o_C_t_o_R_a написа:А и да ви попитам ако някой знае от каде да си взема конзола за гредата че са им свършили на тях ;(
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар