С риск да ми теглите една майна искам да споделя мнението си, че и двете изпълнения, които видях не ми харесаха. В първото тази конзола въобще не пасва на интериора, а и монтирането и с рапидки е малко дърводелско... При вторият случай пък седи все едно някой си е оставил нещо на таблото и всеки момент ще си го вземе от там. А за жиците, които стърчат отзад не ми се коментира. Иначе откъм мотора изпълнението ми харесва!
Никакви майни,колега.Радвам се че споделяш твойто мнение.Аз съм си казал че и на мен не ми добада ама ко.Освен с рапидки друго решение няма.Доста колеги от други форуми са го направили така че и с 4 не с 2.Може и да се залепи към конзолата с нещо.Всеки сам си решава.И какво има да си пасва конзолката с интериора на колата.Дали ще е чисто черна,светла и карбон няма никакво значение.Аз затова и пуснах и темата.Преди да действам да получа някакви насоки по монтажа.И накрая си го направих както намерих за добре.Това е.Винаги мога да го махна уреда и конзолката и следите които ще останат ще бъдат 2 малки дупчици от винтовете.
С риск да ми теглите една майна искам да споделя мнението си, че и двете изпълнения, които видях не ми харесаха. В първото тази конзола въобще не пасва на интериора, а и монтирането и с рапидки е малко дърводелско... При вторият случай пък седи все едно някой си е оставил нещо на таблото и всеки момент ще си го вземе от там. А за жиците, които стърчат отзад не ми се коментира. Иначе откъм мотора изпълнението ми харесва!
Хуу че има такива като теб, иначе на къде отива света... пълна анархия и безпорядък... Въобще как може да не сме съобразили незнам..........................
Хуу че има такива като теб, иначе на къде отива света... пълна анархия и безпорядък... Въобще как може да не сме съобразили незнам..........................
Не мога да кажа, че не ме кефи ли, какъв е проблема не разбирам?
Не мога да кажа, че не ме кефи ли, какъв е проблема не разбирам?
Проблема е, че аз не искам мнение...........Не съм бавно развиващ или изкоренен от чивство за изящество, стип и красота....Мноо ясно че е грозно, ама като няма стойка, по добре така, отколкото да го подпирам с раката......Ти ако ще си ги редиш тея уреди за гЪзаарщина, или защото е на мода, мен това не ме вълнува....Хич не ми пука нито как изглежда, нито на Драган дали му харесвало... въпроса е да измерва точно, да върши работа и когато ми потрябва да работи и да е от полза...... Разбра ли ся къде е проблема ?!
Проблема е, че аз не искам мнение...........Не съм бавно развиващ или изкоренен от чивство за изящество, стип и красота....Мноо ясно че е грозно, ама като няма стойка, по добре така, отколкото да го подпирам с раката......Ти ако ще си ги редиш тея уреди за гЪзаарщина, или защото е на мода, мен това не ме вълнува....Хич не ми пука нито как изглежда, нито на Драган дали му харесвало... въпроса е да измерва точно, да върши работа и когато ми потрябва да работи и да е от полза...... Разбра ли ся къде е проблема ?!
"Глей ся..." :D това тук е свободен форум и ВСЕКИ може да изразява мнение, да отстоява позиция. Ако искаше никой да не дава оценка на това, което си правил добре ти го каза GbGzTeaM - да не беше поствал линк в темата на колегата! Грозно е и не ме кефи ще ти го кажа пак. Ако пък искаш можеш да си сложиш кирка и лопата на пасажерската седалка - може да ти свършат работа. Хайде с малко повече уважение подхождай към мнението на другите потребители и не прави от мухата слон!
Както и да е... съжалявам, че се намесих като цяло. Няма да се повтори.п.п. Все пак идеята беше, ако някой го интересува друго решение за инсталация, и нагледно снимано под предния капак (НАЙ ВЕЧЕ) ...Не съм ви искал коментарите и ясно написах "Още едно решение" Просто се опитвам да помогна, а не да търся чуждо мнение...п.п.п.И все пак ... Как да не съм ти уважил мнението... гледай къв дълЪг пост съм писал в твоя чест... от това по-голямо уважение... здраве му кажи...
Да не остана и аз по назад Вързах го там дето колегата janyboy е показал на снимката на ТД100. Ето и видео: http://vbox7.com/play:e82094ac . Малко грозно съм го монтирал но чакам да ми пратят конзолка .
Да не остана и аз по назад Вързах го там дето колегата janyboy е показал на снимката на ТД100. Ето и видео: http://vbox7.com/play:e82094ac . Малко грозно съм го монтирал но чакам да ми пратят конзолка .
Абе,колега ква е таз твойта турбина ,че надува на 1.2-1.3 бара?Оригиналната ли е?Ако да,пипал ли си нещо по разтоварващия клапан?По принцип трябва да ти прави 1.05 бара макс ако ти е читав клапана.Другия вариянт е да не дава вярни показания бууст метъра.Странна работа.При мен си прави 1.05-1.1 бара и никога повече.
Абсолютно нищо не съм пипал! Сега си поръчах от Тунинг-Партс бууст контролер и с него ще видим докаде ще я докараме! Иначе моята е ТД100 не е ЖТД може би от там е разликата нз!
А и да ви попитам ако някой знае от каде да си взема конзола за гредата че са им свършили на тях ;(
Аз мойта я взех от TOP SPEED за 10 лв.А турбините на TD100 и JTD105 са еднакви.Различават се само по номер.Но и двете разтоварват на 1.05 бара.Което ме навява на мисълта че или бууст-а не измерва вярно или нещо ти е прецакан клапана.А може и някой преди теб да е пипал гайката на лостчето дето движи клапана.
Коментар