Е верно са отстрани но чак толкова не. Предполагам че ако те спрът ще се заядът за това. Защото замисли се куките като са спряли някаде ти се падат от дясната страна като си зад волана а номера се пада от ляво и няма как да го забележат. Незнам несам сигорен но спред мен сигорно ще направат проблем. Нестава ли пак по средата вдигни го малко на горе да не закрива много кулера но да не запушва и отвора за въздуха
ми то на алфите са от ляво и аз за това иначе в средата как ли не го мислих и се не ми се варзва и при полужение че мисля да слагам по голям кулер защото този е от 1.4 двигатела
НАРЕДБА № I-45 ОТ 24 МАРТ 2000 Г. ЗА РЕГИСТРАЦИЯТА, ОТЧЕТАПУСКАНЕТО В ДВИЖЕНИЕ И СПИРАНЕТО ОТ ДВИЖЕНИЕ НАМОТОРНИТЕ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА И НА РЕМАРКЕТАТА,ТЕГЛЕНИ ОТ ТЯХ (ЗАГЛ. ИЗМ. И ДОП. - ДВ, БР. 105 ОТ 2002 Г.)............Чл. 10. (1) За всяко регистрирано превозно средство се предоставят табели срегистрационен номер.............(4) Табелите с регистрационен номер се монтират на местата, определени отпроизводителя.(5) Табелите с регистрационен номер се закрепват отпред и отзад (или само отзад)перпендикулярно на средното надлъжно сечение на превозното средство, а когато това еневъзможно - в лявата част, така че да се осигури тяхната видимост и осветеност нощно време.При закрепването не трябва да се нарушава формата на табелата, целостта на графиката исимволите на номера.(6) Табелите с регистрационен номер се закрепват по начин, непозволяващнеправомерното им демонтиране.
.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::. www.cyxap.com
То е хубаво да минеш пред КАТ за да ти видят новия двигател, защото като направих ПТП ми записваха номер на рама номер на двигател... а и на гражданската ги пише също. Искай от КАТ квадратен номер ...
ихаа темата е важна вече :D проекта изглежда страховит а и на колко тунинг подлежи този двигател въпреки че не знам как ще зацепват гумите само на предно :P евала колега :D
ех видяло се е че ще го връщам посредата и ще го вдигам малко на горе мен ако питате ще си го карам еи така наи ме кефи иначе за сега тръгването не е проблем шпера оказа влияние с 1.4 с отворения диферинциал по трудно се вкарваше в пътя на старта
Коментар