твойто го знам :D даже идеята ми е да го направя като предишното ти ( черното ) за обезмаслителя и основата за пластмаса е ясно !значи явно ще се търси някой с пистолет, че за пунто събора трябва да е готово :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
боядисване на таблото на пунто
Collapse
X
-
Тоя път ще покажа за да стане по-ясно, че съм много куц в обясненията :D Ще става същото табло като на снимката( дано колегата стефчо да не се сърди, че му взимам идеята).Централната конзола вече е бяла!Питам за боядисването на черната част от таблото. Ще го третирам с обезмаслител и пластификатор. След това може ли да се ползва спрей от автобоя. Ясно е, че най добре ще стане с пистолет ама ... финанси...
Коментар
-
smak4o написа:Тоя път ще покажа за да стане по-ясно, че съм много куц в обясненията :D Ще става същото табло като на снимката( дано колегата стефчо да не се сърди, че му взимам идеята).Централната конзола вече е бяла!Питам за боядисването на черната част от таблото. Ще го третирам с обезмаслител и пластификатор. След това може ли да се ползва спрей от автобоя. Ясно е, че най добре ще стане с пистолет ама ... финанси...посто с спрей след време ще сажаляваш и само дето си се трудил да го сваляш таблото и ще ти излезе по скъпо щото после ще трябва да го преправяш наново
Коментар
-
GbGz написа:Нещо не ми изглежда реално но може да се направи с велурFiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
PaUnOff написа:Ще се чисти с прахосмукачката Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Винаги ми е харесвало, когато таблото не е с оригинална пластмаса, а е с кожа или някакъв плат примерно. Някакси по-уютно е :DFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар