Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

боядисване на таблото на пунто

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

реших и аз да боядисам на моето ТИПО,оба4е почти цялото табло е грапаво и незнам дали ще се получи нещо или само ще разваля таблото ???
    Прикачени файлове

Коментар

Malone написа:
      Докато младежите си пишат за сините пръскалки и гъзарските неони, аз да попитам с вече готовите табла на Punto MK1.
      Колега не се вадят поне и аз мислех да ги вадя , но се отказах щото нямаше да останат здрави аз ги облепих платно с тиксо от дебелото и с една тънка отверка го натъпках плътно по ръбовете заедно с колецата за връткане.И ако искаш даже от задната страната дето е към колата много не ги праскаи ,че колелцата за връткане се цапат.При мен първия път не се получи много добре,и с бензин и един парцал го изтрих и разбирасе преди това го облепих пак преди да го чистя щото се размацва , но с бензин се чисти ... Но ся пак се лющи леко явно съм ползвал шибан спреи ... след време като си правя черно таблото ,ще взема спициално спреи за пластмаса...
      >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Аз при всички случаи ще използвам обезмаслител първо, след това грунд за пластмаса и едва тогава боя и отделно лак.Ще боядисвам с оригиналната боя. По каталог и ще ми я напълнят в аерозолна опаковка.И там е проблема. Дали ще мога да обезмасля добре повърхностите без да разглобя всичко. А и натъпкания скоч ще пречи на струята да се разнася равномерно по свободните повърхности.
        .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
        www.cyxap.com

Коментар

някакви други идейки за табло за пунто има ли някой :P

Коментар

С удоволствие бих ги прочел и аз... Ама аз кое по напред да направя... толкова идеи имам, а пък пари няам :P
            Танцувай с любов!
            Fiat Punto SX 1.2 60+ ;=]

Коментар

oTBpaTuTko написа:
              С удоволствие бих ги прочел и аз... Ама аз кое по напред да направя... толкова идеи имам, а пък пари няам :P
              Добре дошъл на моята планета
              >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Ам аз моето като го правих /виж по-назад/ ... пръсках със спрей за джанти ... и там, където сменям станциите за радиото, се изтри гадно ... Споменавате нещо за спрей за пластмаса ... и лак ! Я ме светнете малко ... защото мисля да го изтрия, зашкуря, ще го пръсна пак с пластификатор, ама кажете с какъв спрей да пръскам, и откъде да си намеря лак ?!?!?!?
                Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

...

реших да е така .. по семпло ... тея дни и една мивка ще и ударя вътре :P
                  Прикачени файлове

Коментар

Ichkin написа:
                    Ам аз моето като го правих /виж по-назад/ ... пръсках със спрей за джанти ... и там, където сменям станциите за радиото, се изтри гадно ... Споменавате нещо за спрей за пластмаса ... и лак ! Я ме светнете малко ... защото мисля да го изтрия, зашкуря, ще го пръсна пак с пластификатор, ама кажете с какъв спрей да пръскам, и откъде да си намеря лак ?!?!?!?
                    Пръсканата повърхност се чисти много лесно със бензин, а за спрея-ще търсиш спрей за пластмаса, мисля че във всеки бояджииски магазин трябва да има, даже и лак!
                    Drive or Die!

Коментар

Re: ...

Punto6369 написа:
                      реших да е така .. по семпло ... тея дни и една мивка ще и ударя вътре :P
                      ахх тая пластмаса ми е позната за духалките :D

Коментар

знам, че темата е стара но няма смисъл да отварям нова може ли пак със спрей да се боядиса и меката част от таблото.. смисъл не само тея пластмаси на централната конзола ами и цялото табло

Коментар

Колега не се занимаваи с спреичетаходи си купи 1 боя ще стане 100 пъти по добре отколкото с спреи . Питаи стефчо тои ще ти каже
                          Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

yshan написа:
                            реших и аз да боядисам на моето ТИПО,оба4е почти цялото табло е грапаво и незнам дали ще се получи нещо или само ще разваля таблото ???
                            Ако ти се занимава можеш да изгладиш таблото после праймер за пластмаса основа и боя Естествено преди всичко това е добре да третираш таблото с нещо против всичките неща за лъскане, които са ползвани през годините. Има добавки за това и към боята
                            '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                            '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

GbGz написа:
                              Колега не се занимаваи с спреичетаходи си купи 1 боя ще стане 100 пъти по добре отколкото с спреи . Питаи стефчо тои ще ти каже
                              проблема е, че нямам познат с пистолет който да ги пръсне.Дали ще ми вземат много пари ?

Коментар

smak4o написа:
                                GbGz написа:
                                проблема е, че нямам познат с пистолет който да ги пръсне.Дали ще ми вземат много пари ?
                                с спрей няма да стане а и не само боя а за да го направят си иска и обезмаслител и основа за пластмаса , Ето го как е моето в момента http://tuning.bg/forum/download/file...9882&mode=view

Коментар

Working...
                                X