реших и аз да боядисам на моето ТИПО,оба4е почти цялото табло е грапаво и незнам дали ще се получи нещо или само ще разваля таблото ???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
боядисване на таблото на пунто
Collapse
X
-
Malone написа:Докато младежите си пишат за сините пръскалки и гъзарските неони, аз да попитам с вече готовите табла на Punto MK1.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Аз при всички случаи ще използвам обезмаслител първо, след това грунд за пластмаса и едва тогава боя и отделно лак.Ще боядисвам с оригиналната боя. По каталог и ще ми я напълнят в аерозолна опаковка.И там е проблема. Дали ще мога да обезмасля добре повърхностите без да разглобя всичко. А и натъпкания скоч ще пречи на струята да се разнася равномерно по свободните повърхности..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Ам аз моето като го правих /виж по-назад/ ... пръсках със спрей за джанти ... и там, където сменям станциите за радиото, се изтри гадно ... Споменавате нещо за спрей за пластмаса ... и лак ! Я ме светнете малко ... защото мисля да го изтрия, зашкуря, ще го пръсна пак с пластификатор, ама кажете с какъв спрей да пръскам, и откъде да си намеря лак ?!?!?!?Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Ichkin написа:Ам аз моето като го правих /виж по-назад/ ... пръсках със спрей за джанти ... и там, където сменям станциите за радиото, се изтри гадно ... Споменавате нещо за спрей за пластмаса ... и лак ! Я ме светнете малко ... защото мисля да го изтрия, зашкуря, ще го пръсна пак с пластификатор, ама кажете с какъв спрей да пръскам, и откъде да си намеря лак ?!?!?!?Drive or Die!
Коментар
-
yshan написа:реших и аз да боядисам на моето ТИПО,оба4е почти цялото табло е грапаво и незнам дали ще се получи нещо или само ще разваля таблото ???'93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
'97 Coupe 16VT 262WHP+
Коментар
-
smak4o написа:GbGz написа:Колега не се занимаваи с спреичетаходи си купи 1 боя ще стане 100 пъти по добре отколкото с спреи . Питаи стефчо тои ще ти каже
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар