Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

боядисване на таблото на пунто

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

спрея се казва SPECIAL BODYAuto and Decorative Paints
    Drive or Die!

Коментар

Ето какво сътворих аз преди извесно време... има забележчици на места, но какво да се прави http://www.snimka.bg/album.php?album_id=381195
      Продавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D

Коментар

И аз съм си боядисал таблото със спрей, само че не от 5 лева боклуците, ами с моя номер боя Снимката е смотана, щото и телефона е смотан на живо е много по-добре http://forum.globcom.net/album_pic.php?pic_id=8119п.п. НЕ СЕ ЛЮЩИ п.п.п. Коледната топка и нея я барнах със спрея
        Тря'а напиша нещо тука, нали

Коментар

Ехх, ехх ... моят съвет е частите да се измият хубаво, да се напръскат със пластификатор преди всичко друго, и след това вече спрея ... аз използвах такъв за джанти, защото е бързосъхнещ и ми се струва по-издръжлив
          Прикачени файлове
          Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

евала може и аз да го пробвам
            Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

Ехее това сребристото адски много ми хареса... :]Така и никой не каза долу горе за колко пари се копуват тези спрейове? Оффтопик: Искам да попитам в магазин на фиат аксесоари трябва да има модели на някакви яки педали и стелки?Благодаря предварително
              Танцувай с любов!
              Fiat Punto SX 1.2 60+ ;=]

Коментар

oTBpaTuTko написа:
                Ехее това сребристото адски много ми хареса... :]Така и никой не каза долу горе за колко пари се копуват тези спрейове? Оффтопик: Искам да попитам в магазин на фиат аксесоари трябва да има модели на някакви яки педали и стелки?Благодаря предварително
                на мене ми излезна 6.00 спрея, а ракията за почистването я иам домаи малко потене защото беше адска жега когато го правих това
                Drive or Die!

Коментар

На мен ми коства - 10тина лева пластификатора ... още толкова спрея - и едно миене на колата, че я освиних :D
                  Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

колега един спрей е не повече от 6лв с него пръскам точно 4 джанти по 2 ръце така че ще стигне на 100%
                    Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

яко табло

абе незнам аз са чуда дали дане си зема спреи по комютър номера на боята на колата, да знам точната боя.Ама ще ме оскубят 25 лева те ще ми го направят точно за пластмаса.Мисля ,че 300 гр боя беше 18 лв. ако искаш на спреи 25 лева.Много ми допадна сребарния цвят на пласмасовите орнаменти.По нататак мисля да си направя черно таблото със сребристо сиви орнаменти.Мисля ,че ще изглежда доста стилно.
                      >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Re: яко табло

Ето ме и мене ,но в незавъшен вид ... подът ми не е в добро състояние имам идеи за претъпициране с плат от тонколони и таблото мисля да го правя ,черно ... иначе от светкавицата на телефона изглежда,че детаилите са бели .. но са сребърни
                        Прикачени файлове
                        >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

ето част от моята творба даже се вижда и подсветката на средната конзола

Коментар

днеска по некое време ще взема фотоапарат от един приятел и ще кача новите подобрения по интериора
                            Drive or Die!

Коментар

JacK`DanielS написа:
                              ето част от моята творба даже се вижда и подсветката на средната конзола
                              със ярки светодиоди ли си правил да ти светят врътките в червено ?

Коментар

ето и обещаните снимки
                                Прикачени файлове
                                Drive or Die!

Коментар

Working...
                                X