Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

боядисване на таблото на пунто

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Красоти ... красоти . Скоро и аз ще се включа към завършените творбиПожелавам успех на всички които желаят да си направят и техните интериори по изкрящи
    Fiat Bravo '96 1.4 12v- 2.0 20V
    Във всеки звяр се крие капка милост. Във мен я няма - значи звяр не съм

Коментар

До края на седмицата ще ви покажа чисто бяло табло с черни дребни детайли а това ще ми е резервно черно табло :D
      Прикачени файлове

Коментар

колега и твойто е бая добро, само несе ли цапа малко тва бяло на седалкитеп.п. как варви оптиката( следа я бая отдавна във форумите)
        Drive or Die!

Коментар

mihail.nikolov21 написа:
          колега и твойто е бая добро, само несе ли цапа малко тва бяло на седалкитеп.п. как варви оптиката( следа я бая отдавна във форумите)
          Еми в тунинг бг ми има целия проект на колата, а за цапането цапа се ама и кожата лесно се чисти .....иначе бялото по несе цапа от черното,казвам го за таблото щото сам имал и бяло и черно и тва по се цапа.....

Коментар

stefcho_sm написа:
            До края на седмицата ще ви покажа чисто бяло табло с черни дребни детайли а това ще ми е резервно черно табло :D
            Aaaa ... ние не сме от твоята класа .... просто можем да напълним очичките с твойто бръм-бръм
            Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

stefcho_sm написа:
              mihail.nikolov21 написа:
              Еми в тунинг бг ми има целия проект на колата, а за цапането цапа се ама и кожата лесно се чисти .....иначе бялото по несе цапа от черното,казвам го за таблото щото сам имал и бяло и черно и тва по се цапа.....
              http://точно за бг тунинга става на ...що ново
              Drive or Die!

Коментар

към колегата -> mihail.nikolov21 а и останалите от къде си намери етоз чаркалък за волана и тои към фланеца с волана ли върви или ... хвърли малко светлниа по въпроса
                Прикачени файлове
                >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

това е фланеца и се купува отделнотурски или китайски ментета съм чувал, че за пунто нямасамо оригиналниаз моя го взех от форума от един колегаиначе по София, от некой тунинг магазин ще можеш да го намеришструва 75лв
                  Drive or Die!

Коментар

mihail.nikolov21 написа:
                    това е фланеца и се купува отделнотурски или китайски ментета съм чувал, че за пунто нямасамо оригиналниаз моя го взех от форума от един колегаиначе по София, от некой тунинг магазин ще можеш да го намеришструва 75лв
                    мм намерих разни по за 24-30 лева на някои пише за крома и типo на други пише само фиат дали всички пасват на фиат или имат разлика за секи фиат.И другата глупост дето четох беше ,че правели проблеми в кат за спортни волани, спортни седалки и спортно окачване и сякви други промени по колата трябвало да се мине тестове за промените.Незнам колко е вярно ама е пълна глупост.Хах ма нищо не би могло да ме спре ... само ще ги имам в предвит дане правя рязки промени ,че мисля да сменям цвета на колата черна с бели шарки и маи ще искат и снимка ....та дане земат да ме връщат когато съм готов.
                    >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

колега няма такова нещо аз си регистрирах колата нов внос в КАТ София с цялостно спортно окачване,корема на колата е на 4 пръста от асфалта,едвам я качих на валците :D :D :D заядоха ми за крушките на номера че светели в синьо,само това беше
                      Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

sonicempire написа:
                        колега няма такова нещо аз си регистрирах колата нов внос в КАТ София с цялостно спортно окачване,корема на колата е на 4 пръста от асфалта,едвам я качих на валците :D :D :D заядоха ми за крушките на номера че светели в синьо,само това беше
                        ммм те и моите са сини :D и неона ми е син и ме дебнат ... и тея сините пръсклаки и за рях правят проблем ... 10 лева фиш ,че си приличал на патрулка поне за пръскалата един приятел изгоря.А иначе съм приказвал с полицаи и относно правилника ми каза ,че до нивото на фаровете уж можело ... над нивото вече било забранено ...

Коментар

днес олекнах с 10 кинта от тея бастуни добре че беше само толкова не ми се занимаваше спорят че съм минал на червено
                          Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

sonicempire написа:
                            днес олекнах с 10 кинта от тея бастуни добре че беше само толкова не ми се занимаваше спорят че съм минал на червено
                            ти да си минал с 10 пеи сърце ,че иначе земат книжка за 6 месеца.

Коментар

sonicempire написа:
                              Ох малеее ... аз ако тръгна да се оплаквам от началото на годината колко по 10 и 20 са ми измъкнали ... във форума място няма да остане
                              Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Докато младежите си пишат за сините пръскалки и гъзарските неони, аз да попитам с вече готовите табла на Punto MK1.Как смъквате решетчиците и врътките на централната конзола, а и на страничните.Разглобяват ли се изцяло, защото днес поогледах и почиствах тези на жена ми и ... не ми се стори лесна работа разглобяването при условие, че пластмасата е крехка и рискувам счупване.Решетките ОК, на два палеца от двете страни, но врътките?Другия вариант е внимателно да сте ги облепили при боядисването.Кажете ми как сте направили за да не рискувам излишно.Дано стане добре, ще ви държа в течение със снимки.Използвал съм снимката на колегата Fiat_Punto11, за което му благодаря.
                                Прикачени файлове
                                .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                                www.cyxap.com

Коментар

Working...
                                X