Красоти ... красоти . Скоро и аз ще се включа към завършените творбиПожелавам успех на всички които желаят да си направят и техните интериори по изкрящи
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
боядисване на таблото на пунто
Collapse
X
-
mihail.nikolov21 написа:колега и твойто е бая добро, само несе ли цапа малко тва бяло на седалкитеп.п. как варви оптиката( следа я бая отдавна във форумите)
Коментар
-
stefcho_sm написа:mihail.nikolov21 написа:колега и твойто е бая добро, само несе ли цапа малко тва бяло на седалкитеп.п. как варви оптиката( следа я бая отдавна във форумите)Drive or Die!
Коментар
-
mihail.nikolov21 написа:това е фланеца и се купува отделнотурски или китайски ментета съм чувал, че за пунто нямасамо оригиналниаз моя го взех от форума от един колегаиначе по София, от некой тунинг магазин ще можеш да го намеришструва 75лв>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
колега няма такова нещо аз си регистрирах колата нов внос в КАТ София с цялостно спортно окачване,корема на колата е на 4 пръста от асфалта,едвам я качих на валците :D :D :D заядоха ми за крушките на номера че светели в синьо,само това бешеПродавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
sonicempire написа:колега няма такова нещо аз си регистрирах колата нов внос в КАТ София с цялостно спортно окачване,корема на колата е на 4 пръста от асфалта,едвам я качих на валците :D :D :D заядоха ми за крушките на номера че светели в синьо,само това беше>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
sonicempire написа:днес олекнах с 10 кинта от тея бастуни добре че беше само толкова не ми се занимаваше спорят че съм минал на червено>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
sonicempire написа:днес олекнах с 10 кинта от тея бастуни добре че беше само толкова не ми се занимаваше спорят че съм минал на червеноFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Докато младежите си пишат за сините пръскалки и гъзарските неони, аз да попитам с вече готовите табла на Punto MK1.Как смъквате решетчиците и врътките на централната конзола, а и на страничните.Разглобяват ли се изцяло, защото днес поогледах и почиствах тези на жена ми и ... не ми се стори лесна работа разглобяването при условие, че пластмасата е крехка и рискувам счупване.Решетките ОК, на два палеца от двете страни, но врътките?Другия вариант е внимателно да сте ги облепили при боядисването.Кажете ми как сте направили за да не рискувам излишно.Дано стане добре, ще ви държа в течение със снимки.Използвал съм снимката на колегата Fiat_Punto11, за което му благодаря..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар