Здравейте, ето и началния стадий на голямото чупене на моя дизелак. Премахнах оригиналния кулър, понеже има прекалено много чупки и завой докато въздуха мине през него, а и най-вече притока на въздух бе до такава степен ограничен, че почти не си заслужава да се нарече кулър този стоков радиатор..... В момента се получи лек лаг на стоковата турбинка, но като се има в предвид, че няма да стои дълго надуващото устройство...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
JTD GT 105 нов cooler :)
Collapse
X
-
vsd написа::D А как точно си го захванал, не вярвам да си стои на свинските опашки. Освен лага нещо друго усеща ли се по-различно.
Коментар
-
vsd написа:А можеш ли да дадеш размерите на кулера. На стария мерил ли си температура на входа и изхода. Аз се каня от много време да го направя но ...А там където е бил стария кулер, отваря ли се подходящо място за конус да се сложи.'08 Alfa Romeo 147 Q2
ex. Modified '02 FIAT Stilo 1.9 JTD powered by Garrett GT2256V
Коментар
-
vsd написа:А можеш ли да дадеш размерите на кулера. На стария мерил ли си температура на входа и изхода. Аз се каня от много време да го направя но ...А там където е бил стария кулер, отваря ли се подходящо място за конус да се сложи.
Коментар
-
"Това е темата която чаках!"Браво колега ,много ми се иска да видя какво си направил.Аз също искам да направя тази "рокада",но ми се струва че охлаждащото ядро е огромно...може да греша!!! Аз съм се насочил към охлаждаща пита с размери 550/140/65 или най-много 550/180/65. Разположението разбира се ще е там където и ти си го реализирал. Т каква кола е интеркулера?Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Jimy написа:"Това е темата която чаках!"Браво колега ,много ми се иска да видя какво си направил.Аз също искам да направя тази "рокада",но ми се струва че охлаждащото ядро е огромно...може да греша!!! Аз съм се насочил към охлаждаща пита с размери 550/140/65 или най-много 550/180/65. Разположението разбира се ще е там където и ти си го реализирал. Т каква кола е интеркулера?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар