Някой да ги е махал на пунто мк1 ? Страхувам се да не са на болтове...защото сега нямам пари да запълвам дупки :D да пръскам 3-тата врата :D
аз съм махал на моето пунто когато го пребоядисваха. има щипки и като ги махнеш остават по 2 дупки. шибана история. с макетно ножче ги пообрязваш малко и после много внимателно ги издърпваш . внимавай много че много лесно се чупят. и псле със кореселин изтриваш остатака от двоиноподлепящото тиксо. ама остават дупки
А бе пичаги а при типажите как стой въпроса с тези надписи ?
Не е важно колко коня е колата важно е какво магаре я кара!
ex Tipo 1.6 90HP;ех Tipo 1.4 75 HP;ex Alfa 145 1.9TD 90HP;now Lancia Delta 1.6 16V 1.3HP
DREAMS: SEDICI !!!
На снимката изглежда чудесно,а всъщност остават ли петна ол лепенката под буквите ?
Аз нямам петна, белези или нещо подобно..просто трябва да се внимава за да не се надере боята като се търка лепилото...Аз го търках с препарат за прозорци и падна доста трудно.
На мойта браветка ги махнах,и няма щипки нама дупки идеално стана. Само че лепилото от бутила ми го исчисти мой човек бояджия със някъква гумичка викат и "Торта". Сложи я на дрелката и готово. Незнам от къде се купува и колко струва,но върши перфектна работа.
Bravo 1.6 16v 97г.
Mercedes 307D-за работа Мноу верен
А бе пичаги а при типажите как стой въпроса с тези надписи ?
Проблемът при Типо ,е че не са лепенки ,а са с дупки ...На моето са така ,но може да има по-нови с лепенки ,не знам точно...
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Вижте аз какво си направих с малко светлоотразително фолио и доста човъркане На тъмно изглежда доста добре и се отразява супер, но още не съм го снимал
"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Вижте аз какво си направих с малко светлоотразително фолио и доста човъркане На тъмно изглежда доста добре и се отразява супер, но още не съм го снимал
Супер е станало колега.Дай да видим некоя снимка на тъмно...
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
и аз на темпрата преди месец два махнах буквите отзад , само че останаха малко следи от надписа Temprа SW и т.н. , ще пусна снимки и преди и сега как е .. да скивате.само да отбележа че при мен нямаше щипки.само 2-но лепнещо.ама какво търкане за да падне ... си нямате на идея
Колеги да ви посъветвам нещо колегата с пистолета с горещия въздух недейте пробва може и боядата да свалите с него или най малкото да напукате лака. От английските ни колеги знам и съм пробвал с гореща вода се полива и след това с шпатула за лед, който са и пада.На бравотата и пунтотата нямат дупки отдолу за други немога да твърдя.!ВНИМАНИЕ! Ако колата ви е имала среща с другия вид (катастрофа) е твърде вероятно да са залепени с лепило от сорта на капчица и тн моментни лепила който трайно остават след махане на емблемата тогава вече е проблем.Поздрави.
Fiat punto 1,1
Fiat bravo 1,6 16v
Fiat bravo 2,0 20v
Honda civic 1,5
BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...
Абе момчета, като сте почнали да си махате надписите, някой от бургаско да има да ми подари само надписа "1.4" примерно от браво/брава дето е на калника или от типо който е отзад на петата врата ? А пък ще почерпя.
Руски форум. Задаваш въпрос, после ти отговарят. Израелски форум. Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос. Български форум. Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Коментар