Търсих с търсачката, но нищо не открих и реших да пусна нова тема.Искам да си махна емблемите от задната врата (багажник) на които пише Пунто и Фиат и да стане малко по изчистена задницата. Та въпросът ми е как да го направя, с лепило ли са или с нитове, болтове или и аз незнам не съм много на ТИ с тези крепежни елементи. Ако е с лепило ще стане ли с сошоар да нагрея и да се отлепят лесно? Смятам, че темата е за тук ако не е моля да бъда извинен. Хайде .. помагайте :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как и с какво да махна емблемите и надписите?
Collapse
X
-
По принцип са с лепило или някакво много силно двойно залепящо на каучукова основа.Пробвай със сешоар или пистолет за горещ въздух ако имаш.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
Колега, аз на бравото ги махнах с корда за въдица, или може с по здрав конец да пробваш - вкарваш конеца, между емблемата и калника/капака и просто търкаш и ги отделяш едно от друго. После само с мокра кърпичка почистваш.I drift not because it is a quicker way around a corner, but it is the most exciting way......
Коментар
-
6ma7ka7a написа:На мен пък едни мангали ми ги махнаха ама незнам как .||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
6ma7ka7a написа:На мен пък едни мангали ми ги махнаха ама незнам как .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
6ma7ka7a написа:На мен пък едни мангали ми ги махнаха ама незнам как .
Коментар
-
reter написа:колега тов надпис "Punto" от 3-тия ти стоп ли идва?!?!?!
Коментар
-
На снимката изглежда чудесно,а всъщност остават ли петна ол лепенката под буквите ?FIAT Punto 1.6 GOLF`S KILLER
FIAT Bravo 1.6 16v моят домашен любимец
LANCIA Ypsilon Elefantino blu
http://fiat-bravo.oneinform.com/teh.html
http://automedia.investor.bg/catalog.../cartech_4479/
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар