Щанга против осукването на купето в завоите някои ако има такава и има желание да и сподели размерите като колко е дълга, на колко см и са направени чупките от чупките нататак каква дължина има ...?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Щанга против осукването на купето в завоите
Collapse
X
-
Забрави да кажеш за каква кола и предна или задна!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
Re: Щанга против осукването на купето в завоите
Fiat_Punto11 написа:Щанга против осукването на купето в завоите някои ако има такава и има желание да и сподели размерите като колко е дълга, на колко см и са направени чупките от чупките нататак каква дължина има ...?
Коментар
-
Ще взема да си набавя малко тръби,електроди,дискове за рязане на метал и ламарина 3 мм както и малко лепенки sparco и ще започна бизнес с въпросните разпънки.Кой знае в кой гараж ги правят и вие им се връзвате.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
:P
Tornado написа:Ще взема да си набавя малко тръби,електроди,дискове за рязане на метал и ламарина 3 мм както и малко лепенки sparco и ще започна бизнес с въпросните разпънки.Кой знае в кой гараж ги правят и вие им се връзвате.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Ако ги завариш, най-добре ще стане. Така няма да ти се скъса и болт, евентуално. Пък и с малко пилене ще ти се слее с колата, а като му сложиш боя - ще се хвалиш, че е фабрично. Гъзарско, а?. Сега шегата на страна. Когато искаш помощ, поне уважавай българския език. Много е неприятно, когато отвориш една тема, някой чул нещо от някъде, опитал се да обясни, но без успех и пише неграмотно. Все едно не е учил никога. Имам двама приятели от Димитровград, много са умни. Недей така. А и не знам на 1.1 за какво ти е разпънка или пък спортно окачване (това не си го казал, аз го вмъквам, просто), ако Пунтото е с такъв мотор. По-добре вземи нещо по-стабилно, отколкото да се гъзариш на нищото. Извинявам се за "спама"! Ако модераторите преценят, че съм нарушил някоя точка, нека да ме санкционират!NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
:P
Немоа разбера едно само що налагате мнението си.И кво като е 1.1 неможе да надбяга Астра или Голф 2ка ?Аз съм доволен от тозви двигател ,ако ми скимне може да си кача по мощен.Къде е проблема ?Но засега ме устроива.Достачно са 160 км които развива купето с него.Всеки е свободен да прави по колата си каквото иска.Не налагаите мнението си!!!Да ли ви харесва или не си е вече ваш вкус... лека и без авариина и със здравепс:за фабрична щанга несам чувал ,пък и коя кола има такава :D хах кои би се вързал ... доста ще пречи ако я заваря :D хубава шега а за вадене на деигателя ще трябва да забравя.(относно българския не ми беше любим предмет падам си по техническата част и жичкажииството,можеби заради големите превземки на даскалката, а че имаш 2ма познати от D-town щата "Каратле beach" и ,че са умни не е проблем навсякаде има и малоумници ,е аз съм един от димитровградските малоумници)http://www.youtube.com/watch?v=f0wxP...eature=related>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Re: :P
Fiat_Punto11 написа:Немоа разбера едно само що налагате мнението си.И кво като е 1.1 неможе да надбяга Астра или Голф 2ка ?Аз съм доволен от тозви двигател ,ако ми скимне може да си кача по мощен.Къде е проблема ?Но засега ме устроива.Достачно са 160 км които развива купето с него.Всеки е свободен да прави по колата си каквото иска.Не налагаите мнението си!!!Да ли ви харесва или не си е вече ваш вкус... лека и без авариинаhttp://www.youtube.com/watch?v=f0wxP...eature=relatedNOW: ???
Коментар
-
Поредния рацер на пътя. Беги учи български, като гледам преди баяяяя баяяя време си завършил, а и деца ще се налага да отгледаш и какъв пример им даваш?MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
Re: :P
Fiat_Punto11 написа:пс:за фабрична щанга несам чувал ,пък и коя кола има такава :D хах кои би се вързал ... доста ще пречи ако я заваря :D хубава шега а за вадене на деигателя ще трябва да забравя.(относно българския не ми беше любим предмет падам си по техническата част и жичкажииството,можеби заради големите превземки на даскалката, а че имаш 2ма познати от D-town щата "Каратле beach" и ,че са умни не е проблем навсякаде има и малоумници ,е аз съм един от димитровградските малоумници)http://www.youtube.com/watch?v=f0wxP...eature=relatedNOW: ???
Коментар
-
Против усукване на купето се слага ролбар.Тази щанга на бомбетата е за подобряване на геометрията на предницата при спиране,ускорение и завиване.И при динамично каране при това купе ще има смисъл.А това, че е 1.1 няма нищо общо с коравината на купето.Щангата се прави по самата кола, снимки има достатъчно из нета.
Коментар
-
аз съм правил една щанга , ми ккаво да кажа като платихме за матриала , после на стругара , после на този с фланците на бонбетата и тя стана ебати цифрата и стана грозна от тогава само си купувам поне да е красиво като съм си дал паритеа иначе ефекта от разпънката е че е по стабилна в завойте поне това беше ефекта като свалих разпънката колата започна да бяга с предницата в завойтеPower Under Pressure
Коментар
-
като всяка "глезотийка"... (както казват някои) ...в тунинг-а вси4ко си има предназна4ение. защо постоянно критикувате хората... кой каква кола има, колко коня била, каде и как я кара... тва си е ли4ан избор, както това, 4е всеки може си прави колата по свой вкус. като млад водач ви казвам - насърчавайте, а не критикувайтеМоторист "пее" - балкана плаче. Един вози 100 тормози.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар