Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Щанга против осукването на купето в завоите

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Щанга против осукването на купето в завоите

Щанга против осукването на купето в завоите някои ако има такава и има желание да и сподели размерите като колко е дълга, на колко см и са направени чупките от чупките нататак каква дължина има ...?
    >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Забрави да кажеш за каква кола и предна или задна!
    ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
    // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Re: Щанга против осукването на купето в завоите

Fiat_Punto11 написа:
      Щанга против осукването на купето в завоите някои ако има такава и има желание да и сподели размерите като колко е дълга, на колко см и са направени чупките от чупките нататак каква дължина има ...?
      На тебе Усуква ли ти се купето по завоите?И как точно регестрира усукването ако има такова,че стигна до извода да го подобравяш.

Коментар

Ще взема да си набавя малко тръби,електроди,дискове за рязане на метал и ламарина 3 мм както и малко лепенки sparco и ще започна бизнес с въпросните разпънки.Кой знае в кой гараж ги правят и вие им се връзвате.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

:P

Tornado написа:
          Ще взема да си набавя малко тръби,електроди,дискове за рязане на метал и ламарина 3 мм както и малко лепенки sparco и ще започна бизнес с въпросните разпънки.Кой знае в кой гараж ги правят и вие им се връзвате.
          Колегата се е досетил на къде бия хах и лепенки знам от каде си зема и 2 спрея различни цялта тъпотия да ми излезе 30-40 лева с тръбата , каде са 250. Ми искам си сложа къф е проблема ? И кво ми пречи.А колата е ясна Пунто МК-1 :D Затова питам за размери :D ма като гледам си я проектирам маи аз , щото никои неще даде размери на някоя готова. Неискам да продавам искам си направя за мен.А дали има или няма осукване си е мои проблем.Ако иска някои даде едно рамо нека пише... Само несам сигорен с електрожен дали ще стане,мисля ,че с CO ще стане наи-добре,хах иначе съм теглил шевовете :P Готиното е ,че си го правиш сам. (редакция заради забележката под мен верно неграмотно съм го написал за което се извинявам)
          >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Ако ги завариш, най-добре ще стане. Така няма да ти се скъса и болт, евентуално. Пък и с малко пилене ще ти се слее с колата, а като му сложиш боя - ще се хвалиш, че е фабрично. Гъзарско, а?. Сега шегата на страна. Когато искаш помощ, поне уважавай българския език. Много е неприятно, когато отвориш една тема, някой чул нещо от някъде, опитал се да обясни, но без успех и пише неграмотно. Все едно не е учил никога. Имам двама приятели от Димитровград, много са умни. Недей така. А и не знам на 1.1 за какво ти е разпънка или пък спортно окачване (това не си го казал, аз го вмъквам, просто), ако Пунтото е с такъв мотор. По-добре вземи нещо по-стабилно, отколкото да се гъзариш на нищото. Извинявам се за "спама"! Ако модераторите преценят, че съм нарушил някоя точка, нека да ме санкционират!
            NOW: ???
            Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
            Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

:P

Немоа разбера едно само що налагате мнението си.И кво като е 1.1 неможе да надбяга Астра или Голф 2ка ?Аз съм доволен от тозви двигател ,ако ми скимне може да си кача по мощен.Къде е проблема ?Но засега ме устроива.Достачно са 160 км които развива купето с него.Всеки е свободен да прави по колата си каквото иска.Не налагаите мнението си!!!Да ли ви харесва или не си е вече ваш вкус... лека и без авариина и със здравепс:за фабрична щанга несам чувал ,пък и коя кола има такава :D хах кои би се вързал ... доста ще пречи ако я заваря :D хубава шега а за вадене на деигателя ще трябва да забравя.(относно българския не ми беше любим предмет падам си по техническата част и жичкажииството,можеби заради големите превземки на даскалката, а че имаш 2ма познати от D-town щата "Каратле beach" и ,че са умни не е проблем навсякаде има и малоумници ,е аз съм един от димитровградските малоумници)http://www.youtube.com/watch?v=f0wxP...eature=related

Коментар

Re: :P

Fiat_Punto11 написа:
                Немоа разбера едно само що налагате мнението си.И кво като е 1.1 неможе да надбяга Астра или Голф 2ка ?Аз съм доволен от тозви двигател ,ако ми скимне може да си кача по мощен.Къде е проблема ?Но засега ме устроива.Достачно са 160 км които развива купето с него.Всеки е свободен да прави по колата си каквото иска.Не налагаите мнението си!!!Да ли ви харесва или не си е вече ваш вкус... лека и без авариинаhttp://www.youtube.com/watch?v=f0wxP...eature=related
                Я като толкова грамотен и разбиращ, посочи ми къде съм си наложил мнението! Да съм ти казал какво да правиш? Ако искаш си направи и Голф. Просто изказах мнението си, че не виждам смисъл да се прави нещо, от което едва ли ще има ефекта който се търси. Качествено говоря. Твоя си работа! Успех!

Коментар

Поредния рацер на пътя. Беги учи български, като гледам преди баяяяя баяяя време си завършил, а и деца ще се налага да отгледаш и какъв пример им даваш?
                  MB 280 S W108 67' - pickUp
                  MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
                  ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
                  Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
                  office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

аз неискам да съм по бърз всичко е за гъзария ... просто ефектност и забележимост...

Коментар

Fiat_Punto11 написа:
                      пс:за фабрична щанга несам чувал ,пък и коя кола има такава :D хах кои би се вързал ... доста ще пречи ако я заваря :D хубава шега а за вадене на деигателя ще трябва да забравя.(относно българския не ми беше любим предмет падам си по техническата част и жичкажииството,можеби заради големите превземки на даскалката, а че имаш 2ма познати от D-town щата "Каратле beach" и ,че са умни не е проблем навсякаде има и малоумници ,е аз съм един от димитровградските малоумници)http://www.youtube.com/watch?v=f0wxP...eature=related
                      Поне си разбрал шегата. А за българския език... Успех в това, с което си се захванал.

Коментар

атаи и със здраве ...

Коментар

Против усукване на купето се слага ролбар.Тази щанга на бомбетата е за подобряване на геометрията на предницата при спиране,ускорение и завиване.И при динамично каране при това купе ще има смисъл.А това, че е 1.1 няма нищо общо с коравината на купето.Щангата се прави по самата кола, снимки има достатъчно из нета.
                          sigpic
                          Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
                          475HP 11,5/1,9/191
                          YouTube

Коментар

аз съм правил една щанга , ми ккаво да кажа като платихме за матриала , после на стругара , после на този с фланците на бонбетата и тя стана ебати цифрата и стана грозна от тогава само си купувам поне да е красиво като съм си дал паритеа иначе ефекта от разпънката е че е по стабилна в завойте поне това беше ефекта като свалих разпънката колата започна да бяга с предницата в завойте
                            Power Under Pressure

Коментар

като всяка "глезотийка"... (както казват някои) ...в тунинг-а вси4ко си има предназна4ение. защо постоянно критикувате хората... кой каква кола има, колко коня била, каде и как я кара... тва си е ли4ан избор, както това, 4е всеки може си прави колата по свой вкус. като млад водач ви казвам - насърчавайте, а не критикувайте
                              Моторист "пее" - балкана плаче. Един вози 100 тормози.

Коментар

Working...
                              X