RoadBoy написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Щанга против осукването на купето в завоите
Collapse
X
-
Re: :P
Fiat_Punto11 написа:пс:за фабрична щанга несам чувал ,пък и коя кола има такава :DFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Изключително много коли имат разпънка."рено Меган коч" Браво съм виждал,значи до колкото знам разпънка се слага не само да е по устойчива в завоите но и е задължителна при спортно окачване да не ти избият тампоните през къпака.Това знам аз,ако съм прав поне прочетете как се казва за това което питате "Щанга против осукването на купето в завоите" Е бати газарията е иначе,като вдигнесш къпака кво да видят разпънка или 1.1 моторче по добре се замислете за нещо което наистина си залужа и за което би могло да има ефект,не че това не е хубаво и полезно и си доста по сигурен на пътя.Но от тук ли да започне човек?ASTRA BERTONE 2.0 16V TURBO+
Ако говорим за бинокли,аз съм навит да ти раздам телескоп...
Коментар
-
Re:
Fiat_Punto11 написа:няма да коментирам ... що сички се исказват ,че 1.1 ... може да се почне от всякъде ...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Еее, ама пишете глупости значи Тази щанга не предпазва по никакъв начин от избиване на амортисьорите през бомбетата.И няма никакво значение колко е силен мотора, за да я има или няма.Има значение от това каква е конструкцията на коша и дали колата се кара динамично по завои на писта примерно па ако ще да е и 30 коня.Точно при коша на Пунто има нужда от такава разпънка.
Коментар
-
ici написа:Еее, ама пишете глупости значи Тази щанга не предпазва по никакъв начин от избиване на амортисьорите през бомбетата.И няма никакво значение колко е силен мотора, за да я има или няма.Има значение от това каква е конструкцията на коша и дали колата се кара динамично по завои на писта примерно па ако ще да е и 30 коня.Точно при коша на Пунто има нужда от такава разпънка.
Коментар
-
ici написа:Еее, ама пишете глупости значи Тази щанга не предпазва по никакъв начин от избиване на амортисьорите през бомбетата.И няма никакво значение колко е силен мотора, за да я има или няма.Има значение от това каква е конструкцията на коша и дали колата се кара динамично по завои на писта примерно па ако ще да е и 30 коня.Точно при коша на Пунто има нужда от такава разпънка.Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар