Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Щанга против осукването на купето в завоите

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

RoadBoy написа:
    като всяка "глезотийка"... (както казват някои) ...в тунинг-а вси4ко си има предназна4ение. защо постоянно критикувате хората... кой каква кола има, колко коня била, каде и как я кара... тва си е ли4ан избор, както това, 4е всеки може си прави колата по свой вкус. като млад водач ви казвам - насърчавайте, а не критикувайте
    евала баце
    >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Re: :P

Fiat_Punto11 написа:
      пс:за фабрична щанга несам чувал ,пък и коя кола има такава :D
      Volvo S60 D5 2001г. си има такава щанга...
      Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
      Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
      EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Изключително много коли имат разпънка."рено Меган коч" Браво съм виждал,значи до колкото знам разпънка се слага не само да е по устойчива в завоите но и е задължителна при спортно окачване да не ти избият тампоните през къпака.Това знам аз,ако съм прав поне прочетете как се казва за това което питате "Щанга против осукването на купето в завоите" Е бати газарията е иначе,като вдигнесш къпака кво да видят разпънка или 1.1 моторче по добре се замислете за нещо което наистина си залужа и за което би могло да има ефект,не че това не е хубаво и полезно и си доста по сигурен на пътя.Но от тук ли да започне човек?
        ASTRA BERTONE 2.0 16V TURBO+
        Ако говорим за бинокли,аз съм навит да ти раздам телескоп...

Коментар

няма да коментирам ... що сички се исказват ,че 1.1 ... може да се почне от всякъде ...
          >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Re:

Fiat_Punto11 написа:
            няма да коментирам ... що сички се исказват ,че 1.1 ... може да се почне от всякъде ...
            Защото на та тази кола с този мотор е практически и физически невъзмоцно да има усукване...Освен ако не е 1.1 с два охлюва Пък и ако имаш спортно окачване е друго ,защото не се слага за усукване само ,а да не ти изкочат тампоните ,както каза колегата по-горе...
            EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Еее, ама пишете глупости значи Тази щанга не предпазва по никакъв начин от избиване на амортисьорите през бомбетата.И няма никакво значение колко е силен мотора, за да я има или няма.Има значение от това каква е конструкцията на коша и дали колата се кара динамично по завои на писта примерно па ако ще да е и 30 коня.Точно при коша на Пунто има нужда от такава разпънка.
              sigpic
              Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
              475HP 11,5/1,9/191
              YouTube

Коментар

ici написа:
                Еее, ама пишете глупости значи Тази щанга не предпазва по никакъв начин от избиване на амортисьорите през бомбетата.И няма никакво значение колко е силен мотора, за да я има или няма.Има значение от това каква е конструкцията на коша и дали колата се кара динамично по завои на писта примерно па ако ще да е и 30 коня.Точно при коша на Пунто има нужда от такава разпънка.
                Точно така!

Коментар

ici написа:
                  Моят пост беше ирония...Без бой моля То си е важно как се кара колата ,както казваш ти!!!Евалла!

Коментар

Working...
                  X