Докато си седях във форума и четях ми дойде идея за тази тема - Как да съживим разкрасим колата си.Може да се включат сички в тази тема с снимки проекти мнения идей , потребители които са си купили коли в оскъдно състояние и искат да ги оправят с импровизаций и свой идеи или тунинг и ремонтни сервизи или просто идеи как да направим една кола по красива по нашенски си нестандартно или не чак толкова ... Скоро и аз ще вкарам снимки на моята която е нищо особено основни работи тапицерийка съм и сменил от магазина си я купих ще и слагам джанти ще и правя прозорците с фолио и ще правя ангелски очи на фаровете но понеже до сега не бях мн запознат и бях зает бачках сега съм в почивка вече не бачкам и ще имам свободно време да и обърна повече внимание не само да я карам и така който му хареса темата да споделя
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да разкрасим съживим колата си
Collapse
X
-
и ко ? подобна кат гледам фиата не си го зел толкова мъртав с тунинга си си го взел предния го е прайл дали от там на татака е умрял незнам аз ти говоря за браво с тазове и стоманени джанти и абсолютно без грам тунинг с нормалната музика с касетофончето си с части за смяна амортисьори и прочие ... съвсем нова тема може пи леко наподобяваща някоя друга възможно и да я е имало вече не съм прочел абсолютно всички теми , ако на някой му хареса и иска да дава идей да дава снимки и проекти и така нататака е добре заварил на който не му харесва да я подминава без глупав и напълно ненужен спамsame shit different day
Коментар
-
Ето какво съм направил по мойта, за да я бутна с годинка-две напред Браво ГТ - ТД100дръжки от Мареа, в цвета на купетолайсни и антикрила в цвета на купетофарове от Мареа Валео с ксенондруги джанти от епохатазатъмнени странични мигачи и светлоотразители на задната бронябоя на цялата предница и заден панелСД-Мп3 ЮСБ Сони и хубави колони отзад, от предните съм уникално доволен, няма такива ниски..аз съм доволен от резултатаA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар