Здравейте колеги имам няколко въпроса към хората който са по запознати с силовия тунинг.1.Искам да сменя изпускателните кулектори с спортни 4-1 кулектор от къде да си взема такива и кой в Пловдив разбира от такива неща,но наистина да разбира.Ще ви кажа какво искам да постигна.Искам да увелича мощноста на колата с тези кулектори разбирасе след тях ще продалжи с пълна генерация но всичко едно по едно.2.Да попитам и друго.С спортен филтър съм за по студен фъздух съм махнал дори и кутията на филтъра и фъктически филтърат ми е легнал на подкалника на бравото и доста добре си смуче но исках още въздух да му докарам,и предприех една друга стъпка взех една тръба Ф50 силиконова за да се огъва добре,единия край почва от решетката до радиатора от там да смуче дори му сложих един разшерител отпред като фуния,другият край излезна на 1 пръст от филтъра и там направих една такава фуния за да распрасква поетия въздух.Да ви кажа има доста разлика доста въздух си влиза исе осеща свистенето на въздува.Не ми е за цел газария да се чува а за да върви повече.Не че ще излетя сега но в високите обороти се осеща отпушване и савсем леко допълнително дърпане.Но дойде и друк проблем много въздух малко впръскване на горива така ги осещам нещата и то особенно на ниските обороти.Та тук ми е въпроса какво да направя че да увелича впръскването на гориво или нещо такова,не ме интересува разхода трябва да уравновеся готиво въздух.Някой ако е запознат по тези въпроси ще съм много благодарен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпроси силув тунинг.
Collapse
X
-
Ако ще имаш недостиг на гориво, той ще е във високите обороти.Но предвид на това, че серийно горивната карта във високите е излишно обогатена за застраховка на производителя, може да се очаква със спортният филтър сместта да се върне в оптимална стойност за макс. мощност.Но това може да се установи след измерване със широколентова сонда.В Пловдив където се намира диното може да се установи това, а и чип ще може да се сложи.Това ти е най-лесният вариант за базов тунинг.Съществените неща може да станат когато се преработи мотора вътрешно по подходящия начин, като ефекта е от малък до значителен в зависимост от вложената сума.Генерацията ти е последната грижа само при положение че се сложат спортни валове.Иначе най-близкото до теб място, където правят тунинг перфектни изпускателни системи е Асеновград в Кутоманов моторспорт.
Коментар
-
ici написа:Ако ще имаш недостиг на гориво, той ще е във високите обороти.Но предвид на това, че серийно горивната карта във високите е излишно обогатена за застраховка на производителя, може да се очаква със спортният филтър сместта да се върне в оптимална стойност за макс. мощност.Но това може да се установи след измерване със широколентова сонда.В Пловдив където се намира диното може да се установи това, а и чип ще може да се сложи.Това ти е най-лесният вариант за базов тунинг.Съществените неща може да станат когато се преработи мотора вътрешно по подходящия начин, като ефекта е от малък до значителен в зависимост от вложената сума.Генерацията ти е последната грижа само при положение че се сложат спортни валове.Иначе най-близкото до теб място, където правят тунинг перфектни изпускателни системи е Асеновград в Кутоманов моторспорт.FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар