И така всеки който е карал типо или темпра ( в моя случай и двете) знае таблото на какво заприличва особено това на темпрата (не знам защо но на типо ми беше същото само че със стрелки) тоест има едно гумено покритие което с времето изгаря и става едно като дъвка Ето как беше шри мен и как стана след това Пепелника и това за климатика бяха на същото дередже ама не ссъм ги снимал Снимките на готовото табло не са много хубави защото са с телефон и след като вече го бях сложил в колата но ако има желание ще ги снимам с апарат но в момента изглежда като ново
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ето как да си поправим - освежим таблото на Темпра :)
Collapse
X
-
ами не сам ги замазал разглобих цялото табло вкарах го във ваната в нас , купих си 2 гъбички за миене на чиниии дето имат едо то не е метално ама едно грапаво 100% се сещаш за кои ти говоря и почваш да търкаш със нея и прах за пране (марката няма значение ) и то почва да пада едно такова като сажди- черни капки . Не е много трудно не е много лесно защото първоначално пада лесно ама после по долния слой е твърд и трябва хем да натискаш хем да не е прекалено много защото да не издереш самата пластмаса. като приклличиш зглобяваш и го мажеш със някакалъв силиконов спрей за табло защото самата пластмаса леко сивеее и трябва периодично да го мажеш но изглежда наистина като ново и е хиляди пъти по-добре от първоначалното надявам се да съм бил полезенкара Fiat Tipo 1.6 ,Fiat Tempra 1.8 16V
Коментар
-
колеги купих си от лукойл един спрей за табла и пластмаси за 6.20 лв .с него само при едно обилно пръскане стават като нови и е трайно .днеска свалях и вътрешните дръжки на вратите и тях жулих ама периферийте имне се свалят и ще трябва да си търкам с абразивен накрайник (ситен) за бормашина пък да видим какво ще
Коментар
-
darkveidar написа:за съжаление май всички темпри и типо в един момент стават така||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
darkveidar написа:Мойто на типото е такова като на темпра колкото и странно за звучи и беше станало на нищо||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
даа и мойто табо няма яд с такива гуми по него !ама за сметка на това оня от който го бях купил му беше ебал майката с сини шпрейчета та се чудих кака да го направя черно без да прееба с шкуркаНе е важно колко коня е колата важно е какво магаре я кара!
ex Tipo 1.6 90HP;ех Tipo 1.4 75 HP;ex Alfa 145 1.9TD 90HP;now Lancia Delta 1.6 16V 1.3HP
DREAMS: SEDICI !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар