ми как купуваш си 2 пръчки за щори огъваш ги в желаната форма...и правиш нарези...после си купуваш 4 диода и 2 резистора на 270 ома и свързваш в последователна верига...на всеки ринг отзаде залепяш фолио алуминиево или светлотразително тиксо но фолиото е по евтиния фаринат....след тва сваляш фаровете с пистолет за горещ бъздух или сешоар(както аз направих) нагряваш стуклата и после с една отверка МНОГО ВНИМАТЕЛНО оъхаш между стъклото и корпуса на фара и почваш да ги разделеш като ако има съпротивление нагряваш още ...след тва залепяш ринга аз го направих с поксипол .... и прекарваш кабелите над рефлектора отзаде до кутията на късите светлини където е буксата за габаритите ержеш кабела на габаритите като синия е + а черния - то п опринцип черен кабел навсякъде е - ......и после залепяш стъклото пак с нагряване
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво си причиних на колата
Collapse
X
-
mitkosoft написа:ми как купуваш си 2 пръчки за щори огъваш ги в желаната форма...и правиш нарези...после си купуваш 4 диода и 2 резистора на 270 ома и свързваш в последователна верига...на всеки ринг отзаде залепяш фолио алуминиево или светлотразително тиксо но фолиото е по евтиния фаринат....след тва сваляш фаровете с пистолет за горещ бъздух или сешоар(както аз направих) нагряваш стуклата и после с една отверка МНОГО ВНИМАТЕЛНО оъхаш между стъклото и корпуса на фара и почваш да ги разделеш като ако има съпротивление нагряваш още ...след тва залепяш ринга аз го направих с поксипол .... и прекарваш кабелите над рефлектора отзаде до кутията на късите светлини където е буксата за габаритите ержеш кабела на габаритите като синия е + а черния - то п опринцип черен кабел навсякъде е - ......и после залепяш стъклото пак с нагряване
Коментар
-
"Не стана много ясно. Какви нарези правиш? Къке слагаш диодите? По колко диода на ринг?"е вие вече на бавно развиващи се правите.сега ше го караме като глупавите:Въпрос номер едно:по колко диода на ринг...жокер - на ринг с начало и край колко диода могат да се сложат: а)един , б)два , в)три, г)помощ от колега във форума, д)незнам не обичам да мисля и да чета предпочитам всичко на готово.Въпрос номер две: Къде слагам диодите...жокер - къде може да се сложат диоди след като правим ринг за ангелски очи: а)на самия ринг, б)отзаде в стоповете, в)пъхаме си ги в носа, г)не мога да се досетя.Въпрос номер три: Какви нарези правя: отговор - темата Angel Eyes в раздел тунингВъпрос номер четири : Защо не ви стана много ясно: а)защото не обичате да ползвате търсачкта, б)защото е на мода да не се осмисля написаното и да не се влага грам творческа мисъл, в)толкова ви позволяват мозъците...Е извинявам се много ако съм засегнал някого но засегнатите сами да си направят изводи що са хора са и как се развиват.......щом има хора които ходят на сервиз за да им монтират Ксенон значи положението е плачебно........Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
имам предвид откъм техническа гледна точка...аз съм на мнение че като може нещо човек да си го направи..не трябва да се ходи по сервизи..колкото сме бедни ...за ксенон даваме пари, за смяна на масло даваме пари сигурнно има и хора които ходят да си сменят крушките на сервиз...ходим на сервиз аз смяна на кабели и свещи и такива работи които изискват 15 мин свободно време и малко желание...а сега е модерно никаде да не влагаш мисъл да получаваш всичко на готово..аве кво л исе обеснявам изобщо нищо няма да променяFiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
Колега искам да те питам какви диоди точно взе,всичко съм направил рингово нарези всичко остана сега да избера диоди ходих в един магазин и пробвах доста варианти както скъпи така и ефтини но нещо не ми харесва светлината смисъл не я распръсква много добре,но може и да се лъжа защотото не съм сложил нито станиол още и може да се оправи пък и все пак като се затвори в фара може и да се оправи.Има диоди с концентрирана светлина има и с разпръскваща светлина кои да взема.Благодаря.ASTRA BERTONE 2.0 16V TURBO+
Ако говорим за бинокли,аз съм навит да ти раздам телескоп...
Коментар
-
с концентрирана светлина ти трябва 4 диода от 60 стотинки....има и едни диоди с радиатор но те вървят някаде към 20 лева но с обикновените диоди не може да очакваш чудеса....на снимката ти изглежда че свети силно но това г прави камерата в действителност свети малко по слабо....Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
u_bo
а какво е отражението върху светенето на дългите?според мен имаш спад в осветеноста от тях - при този монтаж , май е неизбежно
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар