Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво си причиних на колата

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какво си причиних на колата

Понеже никой не ме отразява в темата Angel Eyes искам да покажа тук какво сътворих:
    Прикачени файлове
    Fiat Bravo 1.9 JTD 100

we

Поздравления колега,супер е станало
    Nissan Primera 1.6 16v P11
    ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

перфект....ако сложиш и на късите,май ще стане доста зверско
      Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
      Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002

Коментар

прилича малко на бмв в тъмното
        Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

Сподели опит колега, как го постигна?

Коментар

да да споделяи или направо действаи.. другата или по-другата седмица съм в сливен ако можеш и на мен да ми измайсториш какова чудо много ше се кефя.. апък аз ше почерпя де//

Коментар

ами с 3 дена труд го постигнах....и малко мерак не е мн професионално но азсъм доволен от резултата.стараех се да постигна ефекта да гледа страшно
              Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

колега колата е станала супер , много добре изглежда поне според мен, предава и различен вид, ако и сложиш и на късите обаче тогава найстина ще заприлича на БМВ
                FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

soulkeeper написа:
                  колега колата е станала супер , много добре изглежда поне според мен, предава и различен вид, ако и сложиш и на късите обаче тогава найстина ще заприлича на БМВ
                  В крайна сметка това ли е целта да заприлича на БМВ
                  Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Пич и аз съм от Сливен айде да се видим някъде да направим и едни и за мен, доста въпроси ме мъчат отностно тия пусти "ангелски очи"...твоите са станали перфектно, БРАВО! На магазина за автоаксесоари до битака видях готови кръгове, направени, само незнам как да ги сложа и свържа...дано се навиеш да ми помогнеш Чао за сега Поздрави!

Коментар

сподели от какво си го направил
                      Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Atanas71 написа:
                        soulkeeper написа:
                        В крайна сметка това ли е целта да заприлича на БМВ
                        не точно това казвам че по - добре да си го остави така изглежда много по- добре отколкото ако сложи още едни
                        FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Браво колега много яко е станало ама открехнини кака е станало.ПП Бронята Абарт много му ходи имаш ли и останалия пакет Абарт.
                          Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

бронята не е оригинална по калъп е правена но който разбира и я е видял на живо казва "много добре е направена....но нямам останалия пакет абарт...ако искаш мога да те уредя с една такава броня
                            Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

колега айде раздуй как си ги направил моля

Коментар

Working...
                              X