Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тунинг на Километража

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: Тунинг на Километража

gociy написа:
    ivan_dice написа:
    Здравейте колеги ... пиша тази тема за тези от вас които са маниаци на тема газарийки по колите и на които им е писнало от бездействието на някои от нашите колеги неяснотите по тази тема! Надявам се да спазя всяка стъпка и темата да е пълна!за целта ще трябва първо да си свалите километража което става по следния начин !
    Колега и аз започвам Проекта на Пунто ТД мк1. Само да те питам: 1. Откъде да си купя тея диодни ленти и 2. Добре но възможно ли е да се свърже и някакъв потенциометър за регулиране на светлината(понеже нямам)
    Колега имам проблем ! Свалих всичко почнах да шкуря и по едно време обръщам да видя - няма Цифри нито линииите нищо. Всичко се истърква ?????
    Когато всичко е срещу теб, значи си в грешното платно.

Коментар

Ти от коя страна шкури? :D

Коментар

леле .... това е страшен гаф.... аз на старото браво реших да правя врътките на климатика да светят като километража .... започнах да търкам ... обръщам и какво да видя ... за мое учудване няма никои, то станало прозрачно .... ПРЕДОПРЕЖДАВАМ / и се извинявам на колегата gociy че не съм го написал по-рано/Има Някои Модели Километражи На Които Блистерите Са Боядисани Само От Едната Страна .... Така Че Внимавайте Преди Да Почнете Да Шкурите... Бъдете 100% Сигурни Че Като Свалите Задното Покритие Отпреде Ще Останат Цифрите... Да Не Стане гаф Като При Колегата
        AUDI 1.8 20V TURBO
        ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

Коментар

Как мога да се сдобия с такива рингове за Бравото ми, като на колегата Pashov?
          "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
          Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

ivan_dice написа:
            леле .... това е страшен гаф.... аз на старото браво реших да правя врътките на климатика да светят като километража .... започнах да търкам ... обръщам и какво да видя ... за мое учудване няма никои, то станало прозрачно .... ПРЕДОПРЕЖДАВАМ / и се извинявам на колегата gociy че не съм го написал по-рано/Има Някои Модели Километражи На Които Блистерите Са Боядисани Само От Едната Страна .... Така Че Внимавайте Преди Да Почнете Да Шкурите... Бъдете 100% Сигурни Че Като Свалите Задното Покритие Отпреде Ще Останат Цифрите... Да Не Стане гаф Като При Колегата
            И сега...няма Тунинг на километража...Нищо, поне не е много зле спрях навреме Някой циферблат да си оформя поне
            Когато всичко е срещу теб, значи си в грешното платно.

Коментар

колега tyson здобиваш се с никелов спрей, разглобяваш километража (показано ти е как да го направиш на стр.4) разлепваш ламината(фолиото) от пластмасата боядисваш и имаш никел пръстени като на колегата pashov
              Прикачени файлове
              AUDI 1.8 20V TURBO

Коментар

баси късмета,никаде не мога да намеря рингове за бравото,май ще по сетя някой стругар
                http://www.vbox7.com/play:a7daafaf
                http://www.vbox7.com/play:5fd77b61
                http://www.vbox7.com/play:3e426077

Коментар

vasko_boy написа:
                  баси късмета,никаде не мога да намеря рингове за бравото,май ще по сетя някой стругар
                  Имаше някъф саит за други марки коли за рингове за табло попитаи Гуууугаля , ако са еднакви по диаметър ...
                  >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Здравейте колеги,минах по стъпките на ivan_dice и аз и съм много доволен от ефекта който се получи, само че при мен е само с бели диоди (нямаше RGB в магазина). Още не съм го снимал в колата как е, но тези дни ще направя снимка и ще пусна.Благодарности на ivan_dice за темата.
                    Прикачени файлове

Коментар

за желанието и старанието колега jovanialex .... !!!!!
                      AUDI 1.8 20V TURBO

Коментар

Здравейте и аз тръгнах по вашите стъпки и сега вече чакам да ми донесат лентата което ще стане утре..имам само един въпрос тези прекъсвачи не са ли обикновени ключета който се продават във всяка железария защото днес отидох да си купя но ме питаха ключе или прекъсвач?

Коментар

bouncehead написа:
                          Здравейте и аз тръгнах по вашите стъпки и сега вече чакам да ми донесат лентата което ще стане утре..имам само един въпрос тези прекъсвачи не са ли обикновени ключета който се продават във всяка железария защото днес отидох да си купя но ме питаха ключе или прекъсвач?
                          Прекъсвача е вид бушон ,то си е баш бушон ,а ключето си е като тези на лампите у вас... Сети ли се къде е разликата?
                          Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                          Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                          EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Това с осветлението е много добра и интересна идея, която ще мултиплицирам в скоро време на километража, който за сега изглежда така:
                            Прикачени файлове
                            karolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
                            https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във Facebook

Коментар

колега би ли споделил как успя да го наткаш това там ? на няколко части ли ?

Коментар

karolev написа:
                                Това с осветлението е много добра и интересна идея, която ще мултиплицирам в скоро време на километража, който за сега изглежда така:
                                Хвала за труда и старанието колега, много ефектно се е получило.
                                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Working...
                                X