Здравейте колеги ... пиша тази тема за тези от вас които са маниаци на тема газарийки по колите и на които им е писнало от бездействието на някои от нашите колеги неяснотите по тази тема! Надявам се да спазя всяка стъпка и темата да е пълна!за целта ще трябва първо да си свалите километража което става по следния начин !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тунинг на Километража
Collapse
X
-
след развиването на всички тези винтове внимателно извадете тази пластмаса че без да се свалят тези на волана които скриват кабелите за ръчките на чистачките тази пластмаса излиза малко трудно и освен това драска другите така че внимавайте !!!!!на нея има 2 копчета които регулират светлините и са закачени с букси които се откачат сравнително лесно !AUDI 1.8 20V TURBO
ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD
Коментар
-
след отварането виждаме това (с червено са оградени винтовете които го държат !)относно кабелите на самия километраж .... малко трудно се вадят ако не сте ги вадили и друг път и не знаете как става номера !има 3 кабела на букси които влизат в него ! 2 от горната страна и 1 от задната !AUDI 1.8 20V TURBO
Коментар
-
и от тук нататък почва хамалското търкане защото трябва да отпадне зелената боя от задната страна на блистера за да стане прозрачен .... използвайте колкото се може по финна щурка ... аз използвах възможно най финната за да не набраздявам много блистерите ! (можете да си я закупите от всяка железария и бояджииски магазин !)!!!!!!!!!!!!!!!!! Желателно е да не откачате стрелките щото после е много вероятно уредите да не отчитат правилно след поставянето им както направих с индикатора за бензин !!!!!!!!!!!!!!!!!AUDI 1.8 20V TURBO
Коментар
-
след като изтъркате зелената боя от задната страна на блистерите идва времето в което ще трябва да поставяте осветлението .... аз съм използвал диоди от осветителна лента за осветяване с възможност за вариациа в светлинния спектър .... по късно ще ви кажа как се казва точно лентата че не си спомнямAUDI 1.8 20V TURBO
Коментар
-
след това трябва да съедините изводите от лентите на всички уреди и да ги захраните от старите крушки!за целта аз сам залепил всички кабели от задната страна на гърба на километража с горещ силикон за да не се развяват насам-натам МНОГО Е ВАЖНО да спазите поляритета на диодите защото може да зглобите всичко и да не светнатAUDI 1.8 20V TURBO
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар