Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тунинг на Километража

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

здравейте колеги! Евала за старанието, много ми харесва как сте си спретнали километражите, аз се страхувам да махам стрелките и за сега пропускам начинанието, но ми предстои да свалям таблото да си сменя крушката за подсветка на дневния километраж на Браво ЖТД 2001г. Въпроса ми е " някой постигнал ли е по добра осветеност на цялото табло само със смяна на крушки ( в смисъл като оригиналните но примерно СМД или някви по силни ? Мерси!

Коментар

колеги, аз имам 1 идея свързана с "анимиране" на километража. Та идеята ми е сменянето на цвета да става чрез някакъв обикновен контролер, който през определено време да сменя автоматично цвета на таблото без да се налага да цъкаш разни копченца Може да ви звучи сложно но на практика не е по-сложното е как да вържим самите диоди към този контролер, но това го има в описанието на самия контролер. дано има ентусиасти, които да се навият и да пробват това което предложих... такъв контролер може да се намери в железария където се продават LED ленти

Коментар

някой пробвал ли е това:http://eftini.com/plazmen-kilometraj...=12_1978_1981#

Коментар

RGB ЛЕНТА С КОНТРОЛЕР

RGB ЛЕНТА С КОНТРОЛЕР
          Прикачени файлове

Коментар

RGB ЛЕНТА С КОНТРОЛЕР

RGB ЛЕНТА С КОНТРОЛЕРIR окото е вътре в таблото, черно е и не се вижда
            Прикачени файлове

Коментар

Ето малко нови снимки за мераклиите

ако някои изявява интерес да пише на лично
              Прикачени файлове
              FIAT Croma 1.9Mjet 194Hp

Коментар

Браво колега, професионална работа от твоя страна. Един въпрос: Когато намалиш докрай силата на светене не е ли пак много ярко и да дразни очите през ноща?

Коментар

не колега само бялото дразни малко но аз не карам на него. Аз даже като карам сам го увеличил на половина да свети по ярко да се забелязва отдалеч :D
                  FIAT Croma 1.9Mjet 194Hp

Коментар

Вече даже направих и централната конзола с всички бутони тази вечер ще кача снимки да се похваля
                    FIAT Croma 1.9Mjet 194Hp

Коментар

ЩЕ чакаме с интерес, още веднъж браво за майсторлъка и ентусиазма!

Коментар

ето обещаната снимка вече осветлението е завършено изцяло
                        Прикачени файлове
                        FIAT Croma 1.9Mjet 194Hp

Коментар

Малко да повдигна темата . Някъде във форума намерих сканиран километража от някой колега и реших да го променя малко и го преправих по мой вкус г/д. След него някой беше пуснал и шаблон на Abarth , но само оборотомера и бензина. Взех ги от там , попромених ги малко , "реставрирах" и скоростомера , промених цифрите , тук там и малко от мен и се получи за мен приличен шаблон. Споделям го с вас , та на някой ако му хареса , да отиде при някой качествен принтер и подходяща хартия и да си го принтне в А4 формат. Пускам снимка на шаблона и PDF файл за самия принт за да не се размаже.След някой ден ще го снимам и монтиран на колата ми за да покажа как стои !Link to PDF : https://app.box.com/s/1uruepextxvib70k78xxLink to JPG : https://app.box.com/s/5z1jgivdq8br4ncsw8oj[/img]
                          Fiat Bravo 1.6 16V - 98'

Коментар

Изчетох темата колега,поздравления,мн добре е станало.аз свалях моя километраж преди 2 месеца някъде и си го направих с червена лента,но не се сетих да пробвам да изшкуря отзаде,нз на пунтото дали може да се изшкури или ще станат прозрачни? А иначе без да съм ги изшкурил пак си свети червено,но през деня не се вижда изобщо,смисъл като казвам през деня имам в предвид като се смръчава вече.вижда се чаак като си е тъмно.ако някой в пробвал на пунто 1.7 тд да каже,да знам дали да се занимаваме да не ги направя прозрачни

Коментар

колега на пунтото недей да го търкаш защото ще ти изчезнат цифрите
                              FIAT Croma 1.9Mjet 194Hp

Коментар

[quote="sando_psihopata"]колега на пунтото недей да го търкаш защото ще ти изчезнат цифрите[/quotок колега,мерси ]

Коментар

Working...
                                X