здравейте колеги! Евала за старанието, много ми харесва как сте си спретнали километражите, аз се страхувам да махам стрелките и за сега пропускам начинанието, но ми предстои да свалям таблото да си сменя крушката за подсветка на дневния километраж на Браво ЖТД 2001г. Въпроса ми е " някой постигнал ли е по добра осветеност на цялото табло само със смяна на крушки ( в смисъл като оригиналните но примерно СМД или някви по силни ? Мерси!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тунинг на Километража
Collapse
X
-
колеги, аз имам 1 идея свързана с "анимиране" на километража. Та идеята ми е сменянето на цвета да става чрез някакъв обикновен контролер, който през определено време да сменя автоматично цвета на таблото без да се налага да цъкаш разни копченца Може да ви звучи сложно но на практика не е по-сложното е как да вържим самите диоди към този контролер, но това го има в описанието на самия контролер. дано има ентусиасти, които да се навият и да пробват това което предложих... такъв контролер може да се намери в железария където се продават LED ленти
Коментар
-
Малко да повдигна темата . Някъде във форума намерих сканиран километража от някой колега и реших да го променя малко и го преправих по мой вкус г/д. След него някой беше пуснал и шаблон на Abarth , но само оборотомера и бензина. Взех ги от там , попромених ги малко , "реставрирах" и скоростомера , промених цифрите , тук там и малко от мен и се получи за мен приличен шаблон. Споделям го с вас , та на някой ако му хареса , да отиде при някой качествен принтер и подходяща хартия и да си го принтне в А4 формат. Пускам снимка на шаблона и PDF файл за самия принт за да не се размаже.След някой ден ще го снимам и монтиран на колата ми за да покажа как стои !Link to PDF : https://app.box.com/s/1uruepextxvib70k78xxLink to JPG : https://app.box.com/s/5z1jgivdq8br4ncsw8oj[/img]Fiat Bravo 1.6 16V - 98'
Коментар
-
Изчетох темата колега,поздравления,мн добре е станало.аз свалях моя километраж преди 2 месеца някъде и си го направих с червена лента,но не се сетих да пробвам да изшкуря отзаде,нз на пунтото дали може да се изшкури или ще станат прозрачни? А иначе без да съм ги изшкурил пак си свети червено,но през деня не се вижда изобщо,смисъл като казвам през деня имам в предвид като се смръчава вече.вижда се чаак като си е тъмно.ако някой в пробвал на пунто 1.7 тд да каже,да знам дали да се занимаваме да не ги направя прозрачни
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар