БравоКолега много добре е станало поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тунинг на Километража
Collapse
X
-
благодаря за термина колега Fiat_Punto11.а иначе немога да включа сега за какви зони става вапрос колега PaUnOffдо колкото знам няма браво което да има километраж с жило.просто на колите след 99-та двата уреда са подобрени.а относно механичния километраж, НЕ МАХАЙ СТРЕЛКИТЕ понеже ще береш ядове после .... не е кой знае колко трудно там да се махне зеленото покритие .... все пак сам правил и такъвAUDI 1.8 20V TURBO
ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD
Коментар
-
Колеги незнам дали тук е мястото да попитам , но въпроса ми е следния има ли някой представа дали е вазможна трансплантация на табло от браво 2000г. с дигиталното отчитане на пробега да бъде монтирано на брава, причината е че кръгал оборотомер ми харесва доста повече , важно е и дали ще отчита всичко правилно , километри, обороти,температура,ниво на гориво моля някой запознат да отговори или поне ми дайте идея на кой коега от форума мога да задам този въпрос."ТЕ VW и Opel бягат бърже,защото ги гони ръждата"
Коментар
-
ivan_dice колега можели да те попитам нещо , значи алфата ми 145 ... е направена таблото и да свети червено ( обаче на места се получава неравномерно като сила на светене ) повече диоди ли трябва да се сложат за да бъде равноморно ( това ми го прави само на Км на 80 ии на 140 мисля че беши Мерси предварително И извинявай за спама !ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
extaz написа:Хмм аз почнах да си права километража всичко точно направих го и тъкмо да го зглобя и зацепих че незнам как да оправа стрелките и сега ги поставям горе долу с малко под 0-ата но от каде да съм сигурен че са верни .... идеи ?>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар