Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тунинг на Километража

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

БравоКолега много добре е станало поздрави
    Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

благодаря за термина колега Fiat_Punto11.а иначе немога да включа сега за какви зони става вапрос колега PaUnOffдо колкото знам няма браво което да има километраж с жило.просто на колите след 99-та двата уреда са подобрени.а относно механичния километраж, НЕ МАХАЙ СТРЕЛКИТЕ понеже ще береш ядове после .... не е кой знае колко трудно там да се махне зеленото покритие .... все пак сам правил и такъв
      AUDI 1.8 20V TURBO
      ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

Коментар

Зони, говоря за участъците, които са осветени по-слабо.... ама си мисля че на живо няма да си личи толкова
        Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
        Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
        Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

ами да наистина на снимките си личи че тези участъци са осветени по слабо ... но вечерно време като го видиш не се забелязва.На който не му аресва значи няма вкус !!!
          AUDI 1.8 20V TURBO

Коментар

Супер е ...... колега и аватара ти е як и тои мноо ме радва тая котка
            >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Колеги незнам дали тук е мястото да попитам , но въпроса ми е следния има ли някой представа дали е вазможна трансплантация на табло от браво 2000г. с дигиталното отчитане на пробега да бъде монтирано на брава, причината е че кръгал оборотомер ми харесва доста повече , важно е и дали ще отчита всичко правилно , километри, обороти,температура,ниво на гориво моля някой запознат да отговори или поне ми дайте идея на кой коега от форума мога да задам този въпрос.
              "ТЕ VW и Opel бягат бърже,защото ги гони ръждата"

Коментар

евала на автора на темата !
                ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

колега bravas мисля че това което искаш е постижимо. С малко преработка на километража може и да стане.
                  AUDI 1.8 20V TURBO

Коментар

Колеги да Ви питам моето табло е старото не е това с кръговете може ли да се на прави пак така все едно е с рингове ? Защото така като го погледна не виждам да има фолио от горе
                    Fiat Brava 1.8 ELX 113 HP
                    BMW E46 2.0i 150 HP

Коментар

спази си обещанието, че ще пуснеш такава тема, бравос сеньор само дето като гледам колко е сложно е невъзможно аз да се справядано мъжо се навие да опитамеинъче е станало много готино
                      Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                      AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

ivan_dice колега можели да те попитам нещо , значи алфата ми 145 ... е направена таблото и да свети червено ( обаче на места се получава неравномерно като сила на светене ) повече диоди ли трябва да се сложат за да бъде равноморно ( това ми го прави само на Км на 80 ии на 140 мисля че беши Мерси предварително И извинявай за спама !
                        ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                        Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                        Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Хмм аз почнах да си права километража всичко точно направих го и тъкмо да го зглобя и зацепих че незнам как да оправа стрелките и сега ги поставям горе долу с малко под 0-ата но от каде да съм сигурен че са верни .... идеи ?

Коментар

extaz написа:
                            Хмм аз почнах да си права километража всичко точно направих го и тъкмо да го зглобя и зацепих че незнам как да оправа стрелките и сега ги поставям горе долу с малко под 0-ата но от каде да съм сигурен че са верни .... идеи ?
                            Ам деа знам то ако се замислиш на някои коли стрелката стои на 10 км въпреки че имат 0 .... кадето си е стояла на твоята във покои там я сложи ... ако е било 0 си я сложи точно върху 0
                            >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

мисла че бяха на 0 и сега пак са там проблема сега ми идва от това за темперетурата и това за горивото... тях незнам какво да ги права

Коментар

много хубаво е станало,а някой знаели от каде мога да си купя рингове за таблото на браво hgt нещо като това
                                Прикачени файлове
                                http://www.vbox7.com/play:a7daafaf
                                http://www.vbox7.com/play:5fd77b61
                                http://www.vbox7.com/play:3e426077

Коментар

Working...
                                X