Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тунинг на Километража

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

колега 4uk1t доста се помъчих и като видях 4е няма да мога да го одлепя хванах да го шкуря и стана а относно дали моя е единствен по рода си километраж ..... вече не е ... направих такива на още едно браво и 2 голфа в моя район (срещу заплащане разбирасе) Сега работя по една много добра идея за осветяване в купето ... за която също ще направя тема но по късно кам средата на тоя месец че чакам моя шеф да ме спонсорира
    AUDI 1.8 20V TURBO
    ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

Коментар

ivan_dice написа:
      колега 4uk1t доста се помъчих и като видях 4е няма да мога да го одлепя хванах да го шкуря и стана а относно дали моя е единствен по рода си километраж ..... вече не е ... направих такива на още едно браво и 2 голфа в моя район (срещу заплащане разбирасе) Сега работя по една много добра идея за осветяване в купето ... за която също ще направя тема но по късно кам средата на тоя месец че чакам моя шеф да ме спонсорира
      Ми колега да паля към Сандански и да я правиш и мойта (срещу запалщане разбира се)
      Toyota Celica 98-7AFE
      Ex:Fiat Bravo JTD

Коментар

колега а ако не беше махната слюдата какъв ли щеше да е резултата ?
        1.6 16v Abarth

Коментар

при всичкитеварианти ще е в гамата на зелено пробвах без да я махам колега xtry но не става номера а относно колегата Adrenallin ако имаш желание пиши ми на ЛС
          AUDI 1.8 20V TURBO

Коментар

ivan_dice написа:
            а относно колегата Adrenallin ако имаш желание пиши ми на ЛС
            Да колега само тука малко да тръгнат отпуските да напуснем нашата красива и чиста София и ще се разберем нещо
            Toyota Celica 98-7AFE
            Ex:Fiat Bravo JTD

Коментар

да попитам ..

а дали срещу заплащане на някой батко да земе и да ми го направи -и срещу каква сума,от мене ме шубе-като разбира се ми гарантира че всички уреди след тва ще си бачкат как требва.
              Е ТВА Е КОЛАTA

Коментар

евала колега велика тема много добре подготвена представена и опивана с подробни снимки

Коментар

Eeee супер много добре се е получило поздравления колега

Коментар

Много е добре
                    преди FIAT-BRAVO1.9JTD сега FIAT-MAREA1.8-16v

Коментар

Много е добре
                      преди FIAT-BRAVO1.9JTD сега FIAT-MAREA1.8-16v

Коментар

баш добре ... брато само да те питам къде ти е с трелката на километража и оборотомера ? че нещо май не светят ?

Коментар

много ме заинтригува и смятам,че мога и да го направя само кажи от къде ги набара тия диодни ленти и кви пари са?
                          FIAT Bravo Club Plovdiv
                          Con Asistencia di Veloce

Коментар

Много приятна тема Браво. Колега да те питам няма ли някакви диоди които могат да се сложат на мястото на старите лапички ? да стане по оригинално ако може така да се каже ?
                            Fiat Brava 1.8 ELX 113 HP
                            BMW E46 2.0i 150 HP

Коментар

durex_а ако си беше направил труда да прочетеш цялата тема щеше да разбереш защо не се виждат стрелките .... /те светят достатъчно че да се виждат, снимките са правени на максимално намалена светлина на таблото понеже нищо не ставаше като овелича до край светлината/
                              AUDI 1.8 20V TURBO

Коментар

Темата, и според мен си е за Важна!евала на колегата, а крайният резултат много радва
                                A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                                e30 forever!

Коментар

Working...
                                X