Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тунинг на Километража

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега бих предложил на модераторите директно ВАЖНА ТЕМАсамо сподели как сек казва лентата че пак ще забравишБраво колега чудесна идея само така
    www.puntopower.com
    FIAT Punto 1.2 16V Sporting

Коментар

Пропуснах да отбележа някои неща !относно прекъсвачите 3-са защото самата диодна лента има 3 цвята "зелен" "черве" и "син" и при тяхното смесване се получават и други цветове (например зелен+син= жълт/ зелен+жълт+син= бял и т.н.)Относно снимките на крайния резултат не са много добри щото апаратчето ми е сравнително ново и още незнам да снимам много добре с него (червеното ,жълтото и розавото са много по наситени от това което е излязло)Това е от мен засега останалото оставям на вас и вашето въображение... ако имате нещо напредвид отворен сам за нови идеи
      AUDI 1.8 20V TURBO
      ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

Коментар

колега fanatiliano утре по някое време ще ида до магазина от който купихме лентата и ще питам как точно се казва и колко парички струва метъра ! моята е парче 1 метър и ми я даде един приятел който я ползва за светещ под !
        AUDI 1.8 20V TURBO

Коментар

Някой правил ли е подобна щуротия на дигитално табло на Темпра ?
          кара Fiat Tipo 1.6 ,Fiat Tempra 1.8 16V

Коментар

А колега и аз да питам нещо немаловажно: Какво се случва с осветлението на стрелките и няма ли начин те също да светят след промяната? И как са светели до преди това(имат си отделен диод ли),неможе ли тяхното осветление да не се пипа при визуалното тунинговане?И още нещо- Да не би да си разместил и стрелката на оборотомера,или просто не е била загряла колата и е държала по висок оборот по време на снимките?
            Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
            Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
            Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

тва е страхотна идея БРАВО!
              Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

колега PaUnOff относно осветлението на стрелките както казах в една от забележките апаратчето с което снимам е ново и не сам свикнал да снимам с него стрелките също светят ! просто не се вижда добре на снимките ...относно оборотите на колата цял ден не беше запалвана и е нормално оборотите да и са малко над нормата за отговора на колегата darkveidar трябва да погледна как изглежда от вътре тоя километраж и да се диви дали има свободно място за да се добавят диодите в него но срещу известна сума всичко е възможно .... зависки колко си готов да се бръкнеш и колко си ентусиазиран Относно диодите - Гъвкавата RGB лента WFLRGB60 e с висока яркост, гъстота на диодите: 30 RGB светодиода на метър ( равняват се на 90 отделни светодиода ). Може да се реже на всеки 10см и стандартно е под формата на ролка от 5 метра. Захранващото напрежение е 12V, a консумацията зависи от цвета на светене, като максималната е 5.8W/m при бял цвят ( т.е. светят всички диоди с максимална яркост ). Моделът е водоустойчив. Но силиконовата обвивка се премахва за по голямо удобство !
                AUDI 1.8 20V TURBO

Коментар

А цената горе долу каква е на метър примерно? Ако знаеш..
                  Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
                  Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
                  Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

някаде от порядака на 13-14лв. за метър! Зависи как си го намериш
                    AUDI 1.8 20V TURBO

Коментар

Малееей, малеей ... след тази тема сигурно ще се захвана и аз да си поиграя някой ден, така че очаквайте след това псуване и вайкане от моя страна, че ще трябва да си взимам ново табло Иначе наистина едно голямо ЕВАЛА за мерака и темата
                      Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Много е красиво наистина доста добре си се справил аз не бих захванал с подобно нещо щото ще оплескам нещата сигурен съм.
                        Toyota Celica 98-7AFE
                        Ex:Fiat Bravo JTD

Коментар

Убеден съм че ти си първия направил таква щуротия братле БРАВО продължавай да ги мислиш такиз ирудщини
                          Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Наистина се е получило много добре.Но да си призная ми изглежда много сложна и пипкава работа,обаче си заслужава! :D
                            FIAT Punto 1.6 GOLF`S KILLER
                            FIAT Bravo 1.6 16v моят домашен любимец
                            LANCIA Ypsilon Elefantino blu
                            http://fiat-bravo.oneinform.com/teh.html
                            http://automedia.investor.bg/catalog.../cartech_4479/

Коментар

само не разбрах защо си го шкурил, то това зеленото (аз му казвам слюда)не се ли маха(отлепя)Иначе е станало супер!!!
                              Толкова е лесно да поправяш другите. Толкова е трудно да поправяш себе си

Коментар

Евала баце

Коментар

Working...
                                X