Колега бих предложил на модераторите директно ВАЖНА ТЕМАсамо сподели как сек казва лентата че пак ще забравишБраво колега чудесна идея само така
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тунинг на Километража
Collapse
X
-
Пропуснах да отбележа някои неща !относно прекъсвачите 3-са защото самата диодна лента има 3 цвята "зелен" "черве" и "син" и при тяхното смесване се получават и други цветове (например зелен+син= жълт/ зелен+жълт+син= бял и т.н.)Относно снимките на крайния резултат не са много добри щото апаратчето ми е сравнително ново и още незнам да снимам много добре с него (червеното ,жълтото и розавото са много по наситени от това което е излязло)Това е от мен засега останалото оставям на вас и вашето въображение... ако имате нещо напредвид отворен сам за нови идеиAUDI 1.8 20V TURBO
ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD
Коментар
-
колега fanatiliano утре по някое време ще ида до магазина от който купихме лентата и ще питам как точно се казва и колко парички струва метъра ! моята е парче 1 метър и ми я даде един приятел който я ползва за светещ под !AUDI 1.8 20V TURBO
Коментар
-
А колега и аз да питам нещо немаловажно: Какво се случва с осветлението на стрелките и няма ли начин те също да светят след промяната? И как са светели до преди това(имат си отделен диод ли),неможе ли тяхното осветление да не се пипа при визуалното тунинговане?И още нещо- Да не би да си разместил и стрелката на оборотомера,или просто не е била загряла колата и е държала по висок оборот по време на снимките?Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
колега PaUnOff относно осветлението на стрелките както казах в една от забележките апаратчето с което снимам е ново и не сам свикнал да снимам с него стрелките също светят ! просто не се вижда добре на снимките ...относно оборотите на колата цял ден не беше запалвана и е нормално оборотите да и са малко над нормата за отговора на колегата darkveidar трябва да погледна как изглежда от вътре тоя километраж и да се диви дали има свободно място за да се добавят диодите в него но срещу известна сума всичко е възможно .... зависки колко си готов да се бръкнеш и колко си ентусиазиран Относно диодите - Гъвкавата RGB лента WFLRGB60 e с висока яркост, гъстота на диодите: 30 RGB светодиода на метър ( равняват се на 90 отделни светодиода ). Може да се реже на всеки 10см и стандартно е под формата на ролка от 5 метра. Захранващото напрежение е 12V, a консумацията зависи от цвета на светене, като максималната е 5.8W/m при бял цвят ( т.е. светят всички диоди с максимална яркост ). Моделът е водоустойчив. Но силиконовата обвивка се премахва за по голямо удобство !AUDI 1.8 20V TURBO
Коментар
-
Малееей, малеей ... след тази тема сигурно ще се захвана и аз да си поиграя някой ден, така че очаквайте след това псуване и вайкане от моя страна, че ще трябва да си взимам ново табло Иначе наистина едно голямо ЕВАЛА за мерака и тематаFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Наистина се е получило много добре.Но да си призная ми изглежда много сложна и пипкава работа,обаче си заслужава! :DFIAT Punto 1.6 GOLF`S KILLER
FIAT Bravo 1.6 16v моят домашен любимец
LANCIA Ypsilon Elefantino blu
http://fiat-bravo.oneinform.com/teh.html
http://automedia.investor.bg/catalog.../cartech_4479/
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар