Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

малко осветление

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Anaboliy написа:
    а я си кажи мението за тези сини лампички в копето? харесва ли ти ?ама чесно гледам че и на теб ти се ще сам да си я направиш на космически кораб (познато ми е)
    аз искам да питам това сини светодиоди ли са или неонови лампи ???????
    ®Iv4o_M® Fiat Uno Turbo I.E.

Коментар

Anaboliy написа:
      а я си кажи мението за тези сини лампички в копето? харесва ли ти ?ама чесно гледам че и на теб ти се ще сам да си я направиш на космически кораб (познато ми е)
      Еми мен тия в купето ме кефят. Отвън не ме кефят като има, иначе вътре си го виждаш само ти, тоест не се правиш на гъзар и тва ме кефи... само че аз искам първо цялата да я направя един цвят ..табло и т.н. шот много не ми допада разноцветието..А иначе съм мислил и някакъв друг цвят да си направя таблото..примерно червно като в мазда и ауди.. Тогава няма да има нужда да сменям и стрелките. Но все още не се престрашавам да изтрия оригиналното фолио, защото ме е страх, че ще стане гадно и после Ако успея обаче да го направя червено също ще е яко...тогава и аз бих си сложил червен неон..БТв ти откъде взе ток за неона..от заплката ли
      FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

ми не с кабелчета от бошоните вързал съм ги на габаритите за да се пуска автоматично с светлините. отзад също имам но не ме кефи още и трябва малко да го пооправя и ще пратя снимка. Не си струва да е от запалката и да слагаш още ключета и т.н. пък и от бощоните кабелите са си под корите и не ти се налага да ги криеш ) А я кажи знаеш ли как се маха тва барче дето е посредаат детов него е радиото и тия врътките за климатика? искам да сложа отдоло сини диоди.
        Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

ето и отзад как изглежда малко е слабичко мисля да го пооправя малкоП.С. Сори за лошото качество на снимките
          Прикачени файлове
          Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

е да пусна още един пик на дивака мн му хареса )) и на мен де
            Прикачени файлове
            Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

мен много ми се иска да си направя тънки сини светещи ивици по задните (може и по предните) врати които да се пускат отделно и 2 плафончета отзад на корите (на които са закачени коланите) за по голямо удобство на пътниците на задната седалка...някой ако има идея как ще стане и колко пари - ще съм му много благодарен
              FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

ми те си се прорадав готови дори има и такива като жица (доколкото разбирам за под вратите искаш нещо подобно) а за вътре колкото щещ. Ще опънеш малко кабели и едно клуче.Нищо сложно
                Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Anaboliy написа:
                  ми те си се прорадав готови дори има и такива като жица (доколкото разбирам за под вратите искаш нещо подобно) а за вътре колкото щещ. Ще опънеш малко кабели и едно клуче.Нищо сложно
                  знаеш ли къде се продават такива неща... трябват ми много тънки - като жици...не за под вратите а някак си по самите тях точно там където се събират текстила и пластмасата...
                  FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

ми не се сештам но някаде го гледах. Имаги иначе точно такива се продават.ползват ги за декорация около касетофоните, прорезите по таблото , дръжките отвътре. В момента мога само да ти кажа да провериш на Илиенци :D ще се опитам да се сетя каде съм го гледал и ще пиша
                    Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Поздравления, много е яко. И аз искам така да си направя темпричката ама да видим кога. Един съвет само:според мене отзад ще стане по яко ако сложиш неоните по гредата между задната врата и багажника вертикално(дано усети какво имам предвид, че така обяснявам).
                      "Obviously you don't know, who are you fucking with!" /Blade/

Fiat Tempra 1.9 TDs
                      Subaru Legacy 2.0i

Коментар

не се обиждаи но според мен това е супер цигания,просто и да е било яко то е било преди 2 години...по добре да не си загрозяжаме колите

Коментар

mirkooo написа:
                          не се обиждаи но според мен това е супер цигания,просто и да е било яко то е било преди 2 години...по добре да не си загрозяжаме колите
                          Въпрос на вкус е Лично мене много ме кефи колата ми да свети синьо от всякаде(освен пръскалките, това вече и за мене е цинагия).
                          "Obviously you don't know, who are you fucking with!" /Blade/

Fiat Tempra 1.9 TDs
                          Subaru Legacy 2.0i

Коментар

Както каза колегата въпрос на мнение. Мен си ме кефи на ми е готино вътре и да свети. П.С. Разбрах идеята и ще вида като остане малко време да я реализирам не е никаква философия
                            Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Относно дифузното фолио. значи като слагаш синьото си купи паус (орисова хартия) тя върши същата работа (дифузия) слагас слой паус и после синьото фолио ако не ти хареса слагаш повече слоеве паус и ще стане
                              НЕ!!!

Коментар

Относно дифузното фолио. значи като слагаш синьото си купи паус (орисова хартия) тя върши същата работа (дифузия) слагас слой паус и после синьото фолио ако не ти хареса слагаш повече слоеве паус и ще стане
                                НЕ!!!

Коментар

Working...
                                X