Anaboliy написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
малко осветление
Collapse
X
-
Anaboliy написа:а я си кажи мението за тези сини лампички в копето? харесва ли ти ?ама чесногледам че и на теб ти се ще сам да си я направиш на космически кораб (познато ми е)
Ако успея обаче да го направя червено също ще е яко...тогава и аз бих си сложил червен неон..БТв ти откъде взе ток за неона..от заплката ли
FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
ми не с кабелчета от бошоните вързал съм ги на габаритите за да се пуска автоматично с светлините. отзад също имам но не ме кефи още и трябва малко да го пооправя и ще пратя снимка. Не си струва да е от запалката и да слагаш още ключета и т.н. пък и от бощоните кабелите са си под корите и не ти се налага да ги криеш) А я кажи знаеш ли как се маха тва барче дето е посредаат детов него е радиото и тия врътките за климатика? искам да сложа отдоло сини диоди.
Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
мен много ми се иска да си направя тънки сини светещи ивици по задните (може и по предните) врати които да се пускат отделно и 2 плафончета отзад на корите (на които са закачени коланите) за по голямо удобство на пътниците на задната седалка...някой ако има идея как ще стане и колко пари - ще съм му много благодаренFIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
Anaboliy написа:ми те си се прорадав готови дори има и такива като жица (доколкото разбирам за под вратите искаш нещо подобно) а за вътре колкото щещ. Ще опънеш малко кабели и едно клуче.Нищо сложноFIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
Поздравления, много е яко. И аз искам така да си направя темпричката ама да видим кога. Един съвет само:според мене отзад ще стане по яко ако сложиш неоните по гредата между задната врата и багажника вертикално(дано усети какво имам предвид, че така обяснявам)."Obviously you don't know, who are you fucking with!" /Blade/
Fiat Tempra 1.9 TDs
Subaru Legacy 2.0i
Коментар
-
mirkooo написа:не се обиждаи но според мен това е супер цигания,просто и да е било яко то е било преди 2 години...по добре да не си загрозяжаме колитеЛично мене много ме кефи колата ми да свети синьо от всякаде(освен пръскалките, това вече и за мене е цинагия).
"Obviously you don't know, who are you fucking with!" /Blade/
Fiat Tempra 1.9 TDs
Subaru Legacy 2.0i
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар