Е и аз да се похваля с нещо не че е кой знае какво но ме радва (чуствам се като в бързи и яростни) Та сериозно. Какво мислите?А и набирам предложения и идей как да направя всичко да свети синьо
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
малко осветление
Collapse
X
-
Re: малко осветление
Anaboliy написа:Е и аз да се похваля с нещо не че е кой знае какво но ме радва (чуствам се като в бързи и яростни) Та сериозно. Какво мислите?А и набирам предложения и идей как да направя всичко да свети синьо_______________________________________
0885261834
-
Anaboliy написа:сериозно? тва значи ли че може да се отлепи и да се сложи синьо? ще стане мн по яко. А как са тия врътките за парното и копчетата на радиото?FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
Anaboliy написа:добре де ама ти кво точно си пробвал? махал ли си фолиото отзад(зеленото)? и защо ще стане на точки? мн съм навит за тва.А за стрелките мисля че ще се виждат.FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
Anaboliy написа:хмм втория линк изглежда добре но интересно що несвети стрелката тя попринцип като гледам при мен е свтловод оцветен в червено и една бяла лампичка в началото.МОже и да греша но на пръв поглед така ми се струваFIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
Anaboliy написа:кажи откаде да намеря такова фолио стрелката ще я направя номера е другото да стане готино и разномерно да светиFIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар