Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

blow off

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

На педала за газта.
    Тря'а напиша нещо тука, нали

Коментар

верно ве,наистина,аз се подведах по колегата,найстина на газта нали тр.да ти се враща въздух,нагнетява или ко бе там,инак на саедин.ше има да натиск.ма нема да има налягане,м/е и да греша в рамислите ми,ма нека не ме поправат,не следа мн.темата.Имам др.планове.

Коментар

vsd написа:
        Коя схема?Прекъсвача на педала го връзваш така че да отвори клапан, който да пропусне вакуума, който ще отвори блоу оффа.Нещо от тоя сорт трябва да стане
        Един колега от форума ми каза че се слагала някаква ел.схемичка съвсем малка мисля че идеята и е когато се отпусне педала на газта да се включи тая схема и да държи blow off-а отворен само известно време защото според схемата която си дал ти винаги когато педала е отпуснат ще е отворен BLOW OFF клапана и ще губим необходим въздух ....

Коментар

Абе гледам, че упорито продължавате с тая глупост Пичове 2/3 от вас карат на гас не се излагайте да слагате и тая щуротия става като пернишки голф И без това Браво-то го сравняват със скапаната Немска каруца за селяци та вие упорито доказвате/излагате марката По-скоро си оправете външния вид на колата скриите ръждите (опа забравих фиат да раждяса е все едно Корола да закъса и не се занимавайте с глупости клапи и щуротии
          кара Fiat Tipo 1.6 ,Fiat Tempra 1.8 16V

Коментар

sako_dj написа:
            Един колега от форума ми каза че се слагала някаква ел.схемичка съвсем малка мисля че идеята и е когато се отпусне педала на газта да се включи тая схема и да държи blow off-а отворен само известно време защото според схемата която си дал ти винаги когато педала е отпуснат ще е отворен BLOW OFF клапана и ще губим необходим въздух ....
            Да, прав си, бях го изпуснал този момент На пича дето е правил презентацията изглежда схемичката му е в клапана.
            FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

darkveidar написа:
              Абе гледам, че упорито продължавате с тая глупост Пичове 2/3 от вас карат на гас не се излагайте да слагате и тая щуротия става като пернишки голф И без това Браво-то го сравняват със скапаната Немска каруца за селяци та вие упорито доказвате/излагате марката По-скоро си оправете външния вид на колата скриите ръждите (опа забравих фиат да раждяса е все едно Корола да закъса и не се занимавайте с глупости клапи и щуротии
              Форума си има правила, и мисля че всички знаем до каква степен се толерира офтопика и спама... Ако имаш да кажеш нещо по конкретната тема казвай ако не, си запази мнението за себе си.П.С. сега значи трябва да търсим схема на реле време или нещо такова А клапана кой е свързан към прекъсвача и пропуска вакума как се нарича о от къде може да се купи???

Коментар

Гледам по блоуофф комплектите са някакви "специални", но според мен и газов клапан за газова уредба ще свърши работа.
                FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Всичко е налично вече тези дни ще има снимки и коментари как е станало Само ме притеснява че ми изглежда много натегнат тоя клапан и незнам налягането и вакума дали ше успеят да го отворят...

Коментар

Blow-off на дизел - Fiat Bravo JTD 105.Blow-off

Коментар

Working...
                    X