ogi28b написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
blow off
Collapse
X
-
-
Нямам думи.Ако зад дроселовата клапа налягането ти е равно на атмосферното,значи двг.не работи.Абсолютното налягане във всмукателния тракт се измерва зад дросела.Не ми се пише,а и не мисля че тук е подходящо да си изясняваме теорията на работа на двигател с вътрешно горене.П.П.Като се вдигне малко атм.налягане и мойта Алфа си става почти турбо....П.П.2 Оправил съм "Ф"-то в моя пост.Alfa 147jtd/ Alfa 147 Selespeed
Коментар
-
За София всеки ден ли е 950 "mbara", или само днес е толкова? Обиждам се като пишеш атмосвера. Изобщо се обиждам като някой иска да ми каже нещо, било то и с текст, и е написано с грешки, с липса на всякаква пунктуация и с един куп безсмислени съкращения. Атмосфера се пише с Ф Идва от сфера. Сферата е нещо кръгло. Свера е нещо друго, даже не знам дали има такава дума. Ако има - сигурно е нещо за сверяване. Например можеш да свериш това с правописният речник. Атмосфера се пише с Ф и това е положението. И бобина се пише с втора буква О. Да не се обидиш и ти, ама това беше един много, ама много лошо написан пост. След точка се оставя интервал. При мен няма някой mbar над фабричната стойност, но знам една кола в която със сигурност има, и отчетеното показание беше над 1.1 бара над атмосферното налягане. Даже за да сме съвсем точни, беше 1.119 бара.
Коментар
-
Ilko написа:Нямам думи.Ако зад дроселовата клапа налягането ти е равно на атмосферното,значи двг.не работи.Абсолютното налягане във всмукателния тракт се измерва зад дросела.Не ми се пише,а и не мисля че тук е подходящо да си изясняваме теорията на работа на двигател с вътрешно горене.П.П.Като се вдигне малко атм.налягане и мойта Алфа си става почти турбо....П.П.2 Оправил съм "Ф"-то в моя пост.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:ogi28b написа:Какво значи "1 Бар атм. налягане" ? И как така се казва атмосФерка, защото има 1 бар. Не се ли казва атмосферка, защото пълненето става не-принудително? Аз не им разбирам чак толкова де, затова питам. 1 бар не е ли = на 100 000 паскала? атмосферното налягане не е ли по-ниско, поне по радиото казват - 960 хектопаскала... примерноA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Stefan Hadjov написа:ogi28b написа:Какво значи "1 Бар атм. налягане" ? И как така се казва атмосФерка, защото има 1 бар. Не се ли казва атмосферка, защото пълненето става не-принудително? Аз не им разбирам чак толкова де, затова питам. 1 бар не е ли = на 100 000 паскала? атмосферното налягане не е ли по-ниско, поне по радиото казват - 960 хектопаскала... примерно
Коментар
-
Очевидно само търсите повод за спор.... някой може ли да каже какъв е филма с прекъсвача на педала за газта и схемата която трябва да се сложи и къде да се сложи понеже налягането вече ми е ясно от къде ще се хване???? А пък като стигнем до завършен проект ще пусна темичка с разяснение кое как и къде ....P.S. А вакума необходим за отварянето на BLOW OFF-a да не би да се хваща от безработната вече помпичка за EGR ????
Коментар
-
vsd написа:Колеги, вие чухте че каките пускат по-лесно като имаш съскащ блоу офф и сега всички искате. На коли без турбо не ставаFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар