и аз ше следа таз темка,че ми е интересна,пак м/е и аз да си пригодя една такваз свирка.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
blow off
Collapse
X
-
uBoy написа:Ако няма турбо няма и нужда от такава клапа, просто няма да има какво да я надува (да я отваря) за да излиза готиния звукA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Карам си днес към работа и си мисля за съскането, та се сетих че така или иначе трябва да има електрически упавляван клапан, та не може ли вместо да се купува блоу офф клапа, направо да се сложи ел. клапана на въздухопровода. Вече въпроса е дали ще е същото съскането.А като се избира блоу офф, тея най-евтините стават ли за нещо.
Коментар
-
BO написа:uBoy написа:Ако няма турбо няма и нужда от такава клапа, просто няма да има какво да я надува (да я отваря) за да излиза готиния звук
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:BO написа:uBoy написа:Ако няма турбо няма и нужда от такава клапа, просто няма да има какво да я надува (да я отваря) за да излиза готиния звукAlfa 147jtd/ Alfa 147 Selespeed
Коментар
-
Ilko написа:Stefan Hadjov написа:BO написа:uBoy написа:Ако няма турбо няма и нужда от такава клапа, просто няма да има какво да я надува (да я отваря) за да излиза готиния звук
Коментар
-
Какво значи "1 Бар атм. налягане" ? И как така се казва атмосФерка, защото има 1 бар. Не се ли казва атмосферка, защото пълненето става не-принудително? Аз не им разбирам чак толкова де, затова питам. 1 бар не е ли = на 100 000 паскала? атмосферното налягане не е ли по-ниско, поне по радиото казват - 960 хектопаскала... примерно
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар