не е кои знае каква философия да си направиш бов на дизелака наи лесно става на тд на жтд се слага една платка при мен струваше 4.50лв нищо скьпо и цк ключе на педала за гаста незнам кога но ще направя няколко снимки с обяснения да ви стане ясно какво се прави
тунинговам си колите за удоволствие
някои с турбо други с чип
Това се ползва за да се шашкат каките по светофарите и да за да си увеличиш шанса да ти пуснат, щото си гъзар Прави тсссс като сменяш пердавка (като пуснеш педала на газта). От него има смисъл на турбо бензинки, при турбо дизела няма никакъв смисъл да се слага освен горната причина. При бензина, като се затвори дроселовата клапа, турбото продължава да се върти по инерция и да помпи въздух и затова се слага блоу офф-а за да освободи налягането в маркучите. Това е най-грубо обясненето.Ей това правиhttp://www.youtube.com/watch?v=KAZAud5JvPE
А на бензинки без турбо може ли да се сложи blow off и ще има ли ефект . Питам защото си нямам понятие от двигатели въпреки че съм шофьор от 15 години.
пък то да има една две путки дето се интересуват от някви пиклиовци с такива смешни коли като нашите ... приятелката ми колкото пъти опъна ръчка или дам повечко газ започвва да мрънка ... тва с жените дето го приказваш е смешка .... ако някоя се е обърнала да те гледа единственото дето и е изкочило в главата е "ебати селянина" )) тва с съскането е да се шашкат кретените като нас дето само коли са им в главите ... и аз искам да си сложа интересно ама за сега няма пара .... и ме интересува в варна някъде слагат ли такова и какво ще му е поведението на 1.6 16в мотора .... само съскането ли ше е или и тва дето написа колегата като при турботата
Коментар