колега извинявам се за спама ама ще трябва и моито пунто една цялостна боя да му се удря да го изчукват и информативно питам горе долу ако някои знае колко $ да си приготвя :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Боядисване на кола въпрос ?
Collapse
X
-
Към 800 лв. но зависи от боя майсторлък и дали ще се пече в камера.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Ами вчера я оставих на човека да я боядисва ще знам как се е получило другата седмица , обещавам да кача снимки , иначе аз я спазарих на доста добра цена но с много търсене познати и без камера защото просто 1000 лв за боя на 16 годишна кола не си заслужава, става ептем не продаваемакара Fiat Tipo 1.6 ,Fiat Tempra 1.8 16V
Коментар
-
ЕМи то си е около 1000лв боядисването с материали от бояджията.....Аз за 8 месеца ся я боядисвам за втори път и първо дадох 1000 а ся само за боя дадох 500лв и си я подготвям сам защото от такива майстори си е ебало мамата нищо не я бяха направили,така че колега по добре редовно ходи и гледай дали я е изтрил добре че после да не почне да ти се люпи като моята...
Коментар
-
Така ето качвам малко снимки на колата след боята Първо са тези как изглежда в момента и след това какво беше преди боята това което виждате по тавана багажника и капака не е мръсно съжалявам , че са такива но просто не я снимах преди боята и за това съм сложил каквито имах . Като цяло цвета е мнго светоло син повече на бял прилича ама много добре седи Махнал съм еинствено емблемите от зад и броните са в един цвят от горе до доло има още малко довършителни работи но спрямо това какво беше и какво е сега .. Сега чакам тези дни евентуално 2 брони Абарт и "реставрирането продължава "кара Fiat Tipo 1.6 ,Fiat Tempra 1.8 16V
Коментар
-
Ето малко снимчици на новите ми брони но още не са довършени Първо са снимките на това как изглеждаха след това понеже бяха малко по-счупени от колкото иьзглеждаха махнах старата стъклопластика защото се беше отлепила позакърпих ги и на ново Задната броня беше напълно здрава ни кога не е била чупена затова само я изшкурихкара Fiat Tipo 1.6 ,Fiat Tempra 1.8 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар