Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Боядисване на кола въпрос ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Боядисване на кола въпрос ?

Значи дойде време да си боядисвам темпрата. Въпросът ми е понеже в талона пише СИН но тя е едно небесно синио ако я направя по тъмно (ярко) синио трябвали да ходя в кат и да ми променят нещо по талона ? и ако не до каква степен мога да променя цвета ? благодаря предварително
    кара Fiat Tipo 1.6 ,Fiat Tempra 1.8 16V

ами колега аз преди имах една вектра и беше тъмно синя и май и във книжката пишеше тумно синя ако я правиш по тъмна според мен не прекалявай с тумното защото наистина ще се наложи да подновяваш документи а там е много сложно направи я близак до твоя цвят
    www.puntopower.com
    FIAT Punto 1.2 16V Sporting

Коментар

да бе ясно ама на мойта пише цвят СИН а тя е много светло синя а аз искам да стане ярко (турско) синио та затова питам

Коментар

Колега като помисля само колко разновидности на жълтото има при такситата,а в талоните им пише единствено "жълт".Това ме навежда на мислта че няма да ти трябва да сменяш талона.

Коментар

Трябва да се пребоядиса в близък нюанс до оригиналния цвят ако ще Го променяш, иначе ще трябва да се прави промяна в талона на автомобила.
          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

не виждам какъв проблем може да имаш след като пише само СИН в в талона,ако искаш си я боядисай и тъмно синио,няма да има проблемивсе едно в талона да нямаш номер на мотора и да се чудиш дали може да си го смениш

Коментар

Ами и аз така си мисля виждал съм в някой талони да пише Тъмно син примерно но в моя случай .....

Коментар

gf

darkveidar написа:
                Ами и аз така си мисля виждал съм в някой талони да пише Тъмно син примерно но в моя случай .....
                давай смело и после да се похвалиш,100% ще стане по-яка
                Nissan Primera 1.6 16v P11
                ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

ами да то като се има в предвид ,че преден капак таван и багажник боята е изгоряла , човека и с мече за латекс а я мине пак ще е по-добре само се чудя броните как да ги направа защото в средата са черни а от доло са сини мисля си напълно сини да ги направя ма ще кача днеска снимки и ще помоля в раздела за виртуален тунинг да ги боядисат да видя как ще изглежда

Коментар

каквото синьо искаш си я прави на моят талон пише черен ама тя хич не e черна тъй че давай смело :D
                    Толкова е лесно да поправяш другите. Толкова е трудно да поправяш себе си

Коментар

Абе хора, аз да задам един въпрос малко извън темата,за което съжалявам!!!Защо на моята кола като я регистрирах дядката където я гледаше не можа да ми види номера и в талона ми написаха: "Номер на двигателя: БЕЗ НОМЕР"Сега мога да си сменя двигателя ако поискам нали :D ама предполагам трябва да е същата кубатура и коне?
                      Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
                      Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
                      Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

можеш да си сложиш какъвто си пожелаеш,има значение само дали е бензин или дизел,това също го пише в талона,.....а и ако не са ти написали кубатурата,тука на един приятел нищо не му пише,само че е бензинов и до там...

Коментар

щом не е оточнен нюанса на цвета мацай яко, няма да има пробеми

Коментар

абе нз... ритмото беше тъмно кафяво (почти черно) и като го пребоядисахме стана мн светлоне съм ходил в КАТ и вече 6 години я карам така

Коментар

мерси много Ами във вторник сряда влиза за боя , са 2 седмици без кола ама е за добро Ще трябва пак да се възползвам от услугите на старото типо

Коментар

Working...
                              X