Значи дойде време да си боядисвам темпрата. Въпросът ми е понеже в талона пише СИН но тя е едно небесно синио ако я направя по тъмно (ярко) синио трябвали да ходя в кат и да ми променят нещо по талона ? и ако не до каква степен мога да променя цвета ? благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Боядисване на кола въпрос ?
Collapse
X
-
Трябва да се пребоядиса в близък нюанс до оригиналния цвят ако ще Го променяш, иначе ще трябва да се прави промяна в талона на автомобила.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
ами да то като се има в предвид ,че преден капак таван и багажник боята е изгоряла , човека и с мече за латекс а я мине пак ще е по-добре само се чудя броните как да ги направа защото в средата са черни а от доло са сини мисля си напълно сини да ги направя ма ще кача днеска снимки и ще помоля в раздела за виртуален тунинг да ги боядисат да видя как ще изглеждакара Fiat Tipo 1.6 ,Fiat Tempra 1.8 16V
Коментар
-
Абе хора, аз да задам един въпрос малко извън темата,за което съжалявам!!!Защо на моята кола като я регистрирах дядката където я гледаше не можа да ми види номера и в талона ми написаха: "Номер на двигателя: БЕЗ НОМЕР"Сега мога да си сменя двигателя ако поискам нали :D ама предполагам трябва да е същата кубатура и коне?Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар