Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Боядисване на кола въпрос ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

колега извинявам се за спама ама ще трябва и моито пунто една цялостна боя да му се удря да го изчукват и информативно питам горе долу ако някои знае колко $ да си приготвя :D
    Fiat Punto 1.2 75hp 95.

Коментар

ами около 90 лв на елемент ако не влиза в камера
      кара Fiat Tipo 1.6 ,Fiat Tempra 1.8 16V

Коментар

Към 800 лв. но зависи от боя майсторлък и дали ще се пече в камера.
        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Ами вчера я оставих на човека да я боядисва ще знам как се е получило другата седмица , обещавам да кача снимки , иначе аз я спазарих на доста добра цена но с много търсене познати и без камера защото просто 1000 лв за боя на 16 годишна кола не си заслужава, става ептем не продаваема

Коментар

ЕМи то си е около 1000лв боядисването с материали от бояджията.....Аз за 8 месеца ся я боядисвам за втори път и първо дадох 1000 а ся само за боя дадох 500лв и си я подготвям сам защото от такива майстори си е ебало мамата нищо не я бяха направили,така че колега по добре редовно ходи и гледай дали я е изтрил добре че после да не почне да ти се люпи като моята...

Коментар

То е при приятел на мой приятел силно се съмнявам, че ще си остави ръцете

Коментар

да то и аз я правех при комшия и се съмнявах ама успех дано е добър крайния резултат

Коментар

... дано

Коментар

Така ето качвам малко снимки на колата след боята Първо са тези как изглежда в момента и след това какво беше преди боята това което виждате по тавана багажника и капака не е мръсно съжалявам , че са такива но просто не я снимах преди боята и за това съм сложил каквито имах . Като цяло цвета е мнго светоло син повече на бял прилича ама много добре седи Махнал съм еинствено емблемите от зад и броните са в един цвят от горе до доло има още малко довършителни работи но спрямо това какво беше и какво е сега .. Сега чакам тези дни евентуално 2 брони Абарт и "реставрирането продължава "
                    Прикачени файлове

Коментар

[quote="darkveidar"Сега чакам тези дни евентуално 2 брони Абарт и "реставрирането продължава " [/quote]Имаш ли снимки на тия абарт брони за темпра?

Коментар

Като ги получа ще кача снимки и след това вече като ги изжуля, китосам, боядисам и ги закача на колата ще кача пак снимки . Сега остават само едни прагове на Abarth да си намеря ама много рядко се намират за темпра явно не са много разпространени

Коментар

получих и броните утре ще кача снимки че са вече ме марзи много са добри не сам очаквал че темпрата може да придобие такъв вид

Коментар

Ето малко снимчици на новите ми брони но още не са довършени Първо са снимките на това как изглеждаха след това понеже бяха малко по-счупени от колкото иьзглеждаха махнах старата стъклопластика защото се беше отлепила позакърпих ги и на ново Задната броня беше напълно здрава ни кога не е била чупена затова само я изшкурих
                            Прикачени файлове

Коментар

ето още малко За съжаление проекта е замразен до другата събота , че съм на работа цяла седмица
                              Прикачени файлове

Коментар

Предната броня ще пада и доста китосване и шкурене но в крайна сметка се надявам резултата да си заслужава усилията

Коментар

Working...
                                X