Имам желание да доработят някъде Пунтото до към 180-200к.с. , но не искам да се получава нещо от сорта на 5 дена върви 20 в сервиза , а и да е надеждна колата а не моторчето да й свърши за 10000км цялата идея е може и повечко пари , но всичко да е направено добре , а не да се експериментира с колата.И сега идвате Вие на ред :D в смисъл да ми кажете какво трябва да се смени и горе долу колко парички ще излезе, а или ако знаете място където хората си разбират от работата и могат да ми дадат съвет и евентуално да го направят .А под "разумна" в заглавието имам предвид точно това колата да става за всекидневна употреба а не да е няква безумна почти неизползваема резачка.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разумна доработка на Пунто ГТ
Collapse
X
-
BOIT написа:1500лв като начало много зависи какво излезе в смисъл не мога да ти обясня точно приемам всякакви идей и отттам вече ще определя паричките_______________________________________
0885261834
Коментар
-
jamie написа:BOIT, туй дето го искаш с 1.4 мотор не става (освен ако изсипеш бая пари да смениш всичко вътре). Спри се на мощност от порядъка на 160 максимум - и ще си я имаш колата без проблеми за повечко време.
Коментар
-
Определено предложенията на beer и jamie по ми допадат защото ако взема нова турбина работата става много дебела а и паричките стават много и като се има предвид че засега само тва има да карам то ще почне да харчи меко казано МНОГО и ще се превърне в ебати разхода за това май чип , филтър , колектори и тръби ще е най-добрен само знаете ли къде мога да видя цени модели аз гледах в сайта на проспиид ама там нещо няма много работи сега ще погледна пак но да знаете къде мога да намеря подходящи части ?Слагайте си коланите
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар