Здравейте, извинявам се ако има същата тема...искам да попитам ако някой знае имам Фиат Пунто 1 1997г. и искам да попитам какви са размерите на гърнетата ми понеже искам да си сложа Спорто гърне с вход 63,5 мм възможно ли е да се сложи >? и изобщо дали ще се събере на мястото на оригиналното ?Благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за Спортно гърне на пунто
Collapse
X
-
sUkI
Аз имам спортно гърне Ragazzon което е точно за пунто,ако имаш желание ми пиши на лично да ти пратя снимки.
-
sUkI
-
Колеги, днес отидох до един майстор и ми каза че нямало да стане да се сложи нормално спортно гърне т.е. накрайника му да е прав понеже има някаква ос и оригиналното ми който има пунто знае накрайника му е извит наляво е все пак ако някой има пунто 1 моля да каже има ли някакъв начин слагал ли си е спортно гърне право и ако може да ми даде снимки много м ие спешно момчета
Коментар
-
St3althX написа:Колеги, днес отидох до един майстор и ми каза че нямало да стане да се сложи нормално спортно гърне т.е. накрайника му да е прав понеже има някаква ос и оригиналното ми който има пунто знае накрайника му е извит наляво е все пак ако някой има пунто 1 моля да каже има ли някакъв начин слагал ли си е спортно гърне право и ако може да ми даде снимки много м ие спешно момчетаFIAT Punto GT'96 131hp
FIAT Punto TD 60 '98
Alfa Romeo 155 2.0 16v Т.s.
Коментар
-
Опитах се да помогна на човека да види как би изглеждало подобно гърне на Пунто 1, а това какъв бил смисъла и дали си се е прецакал да си сложи такова е друг въпрос. Всеки си има вкус, като не ви харесва не си слагайте . Хайде със здраве.(махнах снимките за да няма повече коментари).FIAT Punto GT'96 131hp
FIAT Punto TD 60 '98
Alfa Romeo 155 2.0 16v Т.s.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар