Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за Спортно гърне на пунто

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за Спортно гърне на пунто

Здравейте, извинявам се ако има същата тема...искам да попитам ако някой знае имам Фиат Пунто 1 1997г. и искам да попитам какви са размерите на гърнетата ми понеже искам да си сложа Спорто гърне с вход 63,5 мм възможно ли е да се сложи >? и изобщо дали ще се събере на мястото на оригиналното ?Благодаря!

Аз имам спортно гърне Ragazzon което е точно за пунто,ако имаш желание ми пиши на лично да ти пратя снимки.

Коментар

колега можеш ли да качиш снимки на гърнето

Коментар

колеги, измерих си диаметъра и е 41 на тръбата нали не е проблем ако си сложа гърне с 60 мм ?

Коментар

Не е,естествено ,но нищо няма да постигнеш с това :D

Коментар

е не се надявам да е по различно от това ако сложа спортно примерно до доста по малко но питам дали става че на такъв диаметър няма ли да се чува поне малко :P

Коментар

Колеги, днес отидох до един майстор и ми каза че нямало да стане да се сложи нормално спортно гърне т.е. накрайника му да е прав понеже има някаква ос и оригиналното ми който има пунто знае накрайника му е извит наляво е все пак ако някой има пунто 1 моля да каже има ли някакъв начин слагал ли си е спортно гърне право и ако може да ми даде снимки много м ие спешно момчета

Коментар

Е какво като е извит? Той ако е майстор ’сичко става... Хората със спортните Пунтаци да казват ама няма невъзможни неща - има мързеливи майстори,или неможещи
                Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
                Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
                Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

еми явно само името им е майстори благодаря за съвета ще си взема в такъв случай!

Коментар

St3althX написа:
                    Колеги, днес отидох до един майстор и ми каза че нямало да стане да се сложи нормално спортно гърне т.е. накрайника му да е прав понеже има някаква ос и оригиналното ми който има пунто знае накрайника му е извит наляво е все пак ако някой има пунто 1 моля да каже има ли някакъв начин слагал ли си е спортно гърне право и ако може да ми даде снимки много м ие спешно момчета
                    FIAT Punto GT'96 131hp
                    FIAT Punto TD 60 '98
                    Alfa Romeo 155 2.0 16v Т.s.

Коментар

какъв е смисълът от този кюнец - да реве повече ли ??
                      "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
                      Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
                      Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Synthy написа:
                        Да ръмжи
                        Истинският приятел е този на когото може да се обадиш в 4:00 сутринта и да му кажеш:''Копеле убих човек'',а той да ти отговори:OK,къде ще копаем.

Fiat Bravo - HGT 20v 155 BHP

Коментар

unkn0wn написа:
                          Synthy написа:
                          Да ръмжи
                          На теб не ти ли е по приятно да си чуваш звука от двигателя . Дано не си се излъгал да си сложиш такава глупост

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
                          ex:Opel Kadett 1.3
                          ex:Fiat 125p
                          ex:Москвич 412

Коментар

Опитах се да помогна на човека да види как би изглеждало подобно гърне на Пунто 1, а това какъв бил смисъла и дали си се е прецакал да си сложи такова е друг въпрос. Всеки си има вкус, като не ви харесва не си слагайте . Хайде със здраве.(махнах снимките за да няма повече коментари).
                            FIAT Punto GT'96 131hp
                            FIAT Punto TD 60 '98
                            Alfa Romeo 155 2.0 16v Т.s.

Коментар

Working...
                            X