Здравейте, извинявам се ако има същата тема...искам да попитам ако някой знае имам Фиат Пунто 1 1997г. и искам да попитам какви са размерите на гърнетата ми понеже искам да си сложа Спорто гърне с вход 63,5 мм възможно ли е да се сложи >? и изобщо дали ще се събере на мястото на оригиналното ?Благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за Спортно гърне на пунто
Collapse
X
-
sUkI
Аз имам спортно гърне Ragazzon което е точно за пунто,ако имаш желание ми пиши на лично да ти пратя снимки.
-
sUkI
-
Колеги, днес отидох до един майстор и ми каза че нямало да стане да се сложи нормално спортно гърне т.е. накрайника му да е прав понеже има някаква ос и оригиналното ми който има пунто знае накрайника му е извит наляво е все пак ако някой има пунто 1 моля да каже има ли някакъв начин слагал ли си е спортно гърне право и ако може да ми даде снимки много м ие спешно момчета
Коментар
-
St3althX написа:Колеги, днес отидох до един майстор и ми каза че нямало да стане да се сложи нормално спортно гърне т.е. накрайника му да е прав понеже има някаква ос и оригиналното ми който има пунто знае накрайника му е извит наляво е все пак ако някой има пунто 1 моля да каже има ли някакъв начин слагал ли си е спортно гърне право и ако може да ми даде снимки много м ие спешно момчетаFIAT Punto GT'96 131hp
FIAT Punto TD 60 '98
Alfa Romeo 155 2.0 16v Т.s.
Коментар
-
Опитах се да помогна на човека да види как би изглеждало подобно гърне на Пунто 1, а това какъв бил смисъла и дали си се е прецакал да си сложи такова е друг въпрос. Всеки си има вкус, като не ви харесва не си слагайте. Хайде със здраве.(махнах снимките за да няма повече коментари).
FIAT Punto GT'96 131hp
FIAT Punto TD 60 '98
Alfa Romeo 155 2.0 16v Т.s.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар